Teleormanenii (elevii in special) sunt inghesuiti ca sardinele. Autoritatile (scarbe si corupte) au Duster cu sofer (nu se dau jos din ele)

18 Septembrie 2022 | 1628 vizualizări | 1 comentarii
Elevii stau ca sardinele
Elevii stau ca sardinele
Inghesuiti ca sardinele, in fiecare zi (Foto)
 
Navetistii si in special elevii care folosesc microbuzele care efectueaza ruta Alexandria-Vartoape sunt nevoiti sa stea claie peste gramada in mijloacele de transport in comun, zeci de minute.
 
Pentru a maximiza profitul, operatorul de transport , in loc sa introduca curse suplimentare, prefera sa eludeze legile si sa puna in pericol viata calatorilor.
 
In lipsa unor alternative, elevii prefera sa taca din gura si sa plateasca cu 1 leu mai putin cursa pentru a sta in picioare pana la destinatie, nerealizand ca oricand se poate produce o tragedie.
 
Comentariile cititorilor arata realitatea Mai mult >> de la sursa
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Nicu Spanac pe 23 Septembrie 2022, 07:09
#1
Hai sictir!
Băi Crăceo, tot așa au circulat elevii și când erai tu mare sculă liberală! Și atunci ăia pe care-i numești tu scârbe făceau la fel. Numai că atunci te pupau în c*r, așa cum îți place ție.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.