Exemplu de respect intre membri Mafiei din fruntea judetului - Dana Banu nu musca mana care a hranit-o (Primaria Turnu Magurele). Legile nescrise ale Mafiei au prioritate fata de legile statului

14 Septembrie 2022, 13:19 | 1294 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Mafia

Dana Banu sari cu banu! Danuta a gasit nu mai putin decit de 23 tone de gunoaie in orasul nostru si i-a dat ordin lui Danut Cuclea sa le elimine!

Pretul pe tona de gunoi pesedist e buna 450 lei, cam atit valoreaza! Singura firma care s-a inscris si a cistigat contractul a aia a lui Mazare, Martin si compania de la Midia!

Amenda nu s-a dat, s-a dat mina tovaraseste, caci Danuta se mai retrage din cind in cind la Centrul de Management al Apei de la Robinet Apa Serv din Dunare, de unde a mai baut apa din 2005 pina in 2013 si din 2019 pina in 2021, asa ca nu se cade sa bati mina care te-a hranit!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Dana pe 14 Septembrie 2022, 19:44
#1
Danu
Dana o baștană la fel ca Dragnea,v

Posibil va avea aceiași soarta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.