Dana Banu a inregistrat succesuri! In munca...

10 Septembrie 2022, 14:45 | 1.635 | 3
Dana Banu
Car Universal

Greu de crezut, caci se plimba in toate zilele prin Turnu cu masinile institutiei, deci probabil ca la una-doua zile mai da o raita si pe la Alexandria!

Probabil le roteste, ca sa consume cite putin din norma de carburant a fiecarei masini, sa nu se bage de seama! De fapt, sigur le roteste, ca ba e Duster, ba e Logan, ba e verde, ba e albastra!

La cit costa benzina si motorina, pare normal sa faci naveta de la Alexandria la Turnu si retur, pe banii statului!

Si daca esti o ,,piti (poanca)" pesedista adevarata, te provocam: fa-ti o poza cu masina de serviciu, in lanul de lavanda si posteaza-o!

Mai mult >> de la sursa

3 comentarii Comentează

 • #3
  Din generatia anilor 80 pe 11 Septembrie 2022, 10:18
  PROSTIA-I LA PUTERE
  Doamne,cina pus bo..fa asta sefa la Garda de Mediu Teleorman?PSD isi alege mereu cu grija prostii care trebuie pusi pe functii.Ce o recomanda pe duduia asta la o asemenea functie,numai simplu fapt că iubeste PSD?
 • #2
  Marinescu pe 10 Septembrie 2022, 21:17
  Dana
  Dana și burdusel. Știu ei mai bine care e treaba
 • #1
  Tianu și pianu pe 10 Septembrie 2022, 19:51
  Știre
  Este o femeie rezonabila dar este coordonata de oamenii lui Dragnea de turnu Măgurele,informația este de la Ilie dragne (Măscăriciul ) si de la Nicoleta pene (fosta Teldrum) (amanta lui Petre pitis)

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.