Danut Cuclea si Primaria Turnu Magurele - Culmea prostiei sau o adunatura de prosti sau ce sa ceri unui prost - au confundat minim cu maxim si au ratat

7 Septembrie 2022 | 1.548 vizualizări | 4 comentarii
Cascatii nu stiu ce e ala minim
Cascatii nu stiu ce e ala minim

Daca lui Danut nu ai ce sa-i ceri, cei care au raspuns de citirea unor documente ar trebui sa plece acasa.

Ce departament din Primarie se ocupa cu citirea si intelegerea unor cuvinte. O adunatura de prosti.

In loc de 29 de strazi, o sa reabiliteze 5 strazi si jumatate. Subiectul e de ras, daca n-ar fi de plans.

Niste prosti hotarasc viata la zeci de mii. 

Mai mult >> de la sursa

4 comentarii Comentează

 • #4
  Ramses pe 12 Septembrie 2022, 11:03
  Lui Gigi
  Și ce voiai stimabile? Copacii ăia plini cu ciment, gata sa cadă oricând peste vreun copil? Băi comentacii p...zdii, va băgați si voi în seamă că muta-n tarlaua de p...la. Dacă se face ceva, de ce se face. Dacă nu se face, de ce nu se face. Apropo, făcea ceva eternul și fascinantul looser de serviciu, aka Cracanici Pogonici?
 • #3
  Gigi pe 9 Septembrie 2022, 14:07
  Fostul parc municipal
  Piticul vorbeste in grup cum vede el lucrurile cu parcul.Cei doi din partea constructorului sunt consternati de ce aud!Unul se mira fara sa ascunda asta,celalalt se pare ca nu ia inseama bazaconiile celui cu aer de destept.In cele din urma,rezultatele discutie se vad.Nu mai avem parc! Acum au imprejmuit dinnou parcul.Urmeaza etapa a 2 a,defrisari.Adica salcimii si tuia ca atit a mai ramas de taiat.Rusine,incopetentilor .
 • #2
  Fane pe 8 Septembrie 2022, 19:21
  Orasean
  Usor domnilor,totul se va rezolva pana în 2024 la alegerile locale .
  Stie Dănuța ce are de facut,noi nu prea știm când ii vedem pe strada.
 • #1
  cc pe 8 Septembrie 2022, 14:18
  D ale primarului
  Fara Dragnea si Gidea la ministerul dezvoltarii,ciuciu proiecte pentru pitic.Si alea pe care incearca sa le implementeze i au fost bagate pe git,la cit de puturos si nepriceput este el,piticul.Aveam si noi parc,dupa cum se vede din fotografie,nu mai avem.Preacumintele vice aplauda si el!Sa plece piticul acasa,e prea mare palaria pentru el.A terminat lucrarile la primarie,dupa trei ierni!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.