Tara te vrea prost si PSD analfabet! Ca sa poti vota cu destiu'! Adrian Gadea - painea si cartea prosteste

07 Septembrie 2022, 16:33 | 1119 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Doi prosti

PSD Teleorman si angajatii CJ Teleorman se opun din rasputeri ca 7.000 de copii nevoiasi sa mearga la scoala si sa invete!

Nu de alta dar piinea si cartea ,,prosteste" si ar fi peste 10 ani, cu 7.000 de votanti mai putin pentru PSD!

Cel care se opune in unghii este tov.Gadea, fiul primarului de la Ciuperceni, scolit la DGASPC, la scoala Bombonica, si care cind e cu chef, mai face cadou la prieteni cite o insula!

Din partea noastra are un Huuuooo, iar din partea cetatenilor un sul de hirtie igienica, ca ii cade rahatul din gura!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
M&M pe 08 Septembrie 2022, 10:25
#2
Mâncătorilor de...pâine și...rahat
Simioaneee,ai mâncat și tu multă pâine,iar cartea ți-a fost mare dușman.Gădea ăsta,împreună cu mulți alții care au stat pe lângă Dragnea,și au rămas și azi prin funcții,nu au făcut altceva decât să învețe și să se comporte la fel ca niște ticăloși,escroci și mari spălători de creiere ale amărâților votanți.Pentru o mai bună înțelegere despre oamenii de care faci vorbire,verificați-le declarațiile de avere la intrarea în politică,și faceți același lucru și astăzi.
Simion de la Craiova pe 07 Septembrie 2022, 18:26
#1
Mare baskan
Gidea a fost Și este un mare domn deorece nu l-a trDat pedragnea așa cum l-a trădat fiul sau,alături de Ilie dragne,Petre pitis,Nicoleta pene și mai ales putineanu care împreuna l-au futut in gura și i s-a înnegrit dinții și a stat ca prostul la pușcărie,iar normal trebuia sa fie președintele României.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.