Biserica din Danemarca: preoti femei, cupluri gay casatorite in biserica. „Am fost ușurată că nu mai exista „a treia persoană” în conversație, adică Dumnezeu”

06 Septembrie 2022, 06:03 | 836 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Danemarca

​În acest episod din seria „Ciocnirea culturilor”, am vrut să aflăm cum s-au adaptat din punct de vedere spiritual românii din Danemarca, țară care se află în top 10 din lume cu cel mai mare număr de atei. În bisericile din Danemarca femeile pot fi preoți, iar din 2012 căsătoriile între persoanele gay pot fi oficiate în biserică.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Credința e în fiecare dintre noi pe 06 Septembrie 2022, 11:02
#1
UN ARTICOL CE MERITĂ CITIT
Cu tot cu review-uri unde sunt și opinii și păreri ce trebuie înțelese și acceptate.Din câte cunosc,în Danemarca se trăiește foarte bine,iar gradul de civilizație și PIB-ul țării sunt la un nivel ridicat față de multe țări europene.Iar dacă vorbim despre credință și biserică,fiecare om e LIBER să îmbrățișeze religia de care se simte apropiat,sau să trăiască fără apartența de vreo religie.Treaba cu LGBT ține tot de libera alegere a fiecărei persoane,dar totul să se desfășoare într-un spațiu privat,nu așa cum ne-au obișnuit și au fost dovediți o mulțime de călugări și preoți de pe tot cuprinsul globului.Și încă ceva foarte important,interzicerea adopției unui copil pentru cei ce fac parte din categoria LGBT,plus o lege aparte,extrem de dură pentru pedofili și violatori.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.