Secrete vidanjate si dosar penal! Turnu Magurele, cartierul Magurele, Strada Mihai Viteazul - asfalt, apa, canalizare la apa pluviala.

01 Septembrie 2022 | 2160 vizualizări | 12 comentarii
Omul cu vidanja poarta ochelari
Omul cu vidanja poarta ochelari

Primaria Turnu a tras apa pe mai multe strazi din oras. Pe multe nu a facut si canalizare. De ce?

Local Urban are o vidanja care face bani frumosi pentru oameni frumosi. Daca au apa curenta isi vor face haznale. Cine poate sa le vidanjeze. Vidanja face bani frumosi si negri, vile in Turnu, la munte si la mare, apartamente, etc.

Pe Strada Mihai Viteazul s-a asfaltat si tras apa. Locuitorii de pe acele strazi au cerut si canalizare. Primaria a zis ca nu a fost prevazuta in proiect. Cetatenii au insistat si au obtinut un compromis: sa se lege fiecare, noaptea, la canalizarea pentru apa pluviala.

Comentariu cititor:

"Cetatean nemulțumit!!! - Jalnic ce se întâmplă cu "orasul" asta!!!!

A inceput o ploaie mai puternica dupa muuult timp, iar dupa 5 minute apa iti ajungea chiar mai sus de glezne prin mai multe zone ale orașului, inclusiv pe centru sau zona Lidl, Kaufland."

Numai procurorii pot sa ne spuna ce se intampla in sistemul de canalizare. 

Foto - Omul cu vidanja

 

Comentarii (12) Adaugă comentariu
Marin CULCICA. pe 06 Septembrie 2022, 14:51
#12
Sc*rt.
Daca in fotografia ar aparea niste cetateni obisnuiti-nici o o problema, nici o observatie. Dar, FIIND VORBA DE NISTE OFICIALITATI CARE APAR INTR-O SCENA REGIZATA SI PROGRAMATA PENTRU A FI PREZENTATA PUBLICULUI=UN CARAGHIOSLAC PENIBIL! DIN POZA MAI LIPSESTE CRISTI BORCEA.
dshȘKSBHQKEU pe 04 Septembrie 2022, 21:24
#11
Vor urma niște revolte cum nu ați văzut
Suntem conduși de niște proști care nu știu ce este cu ei în funcțiile pe care le au,deocamdată.Nu au visat niciodată,nici ei și nici rudele sau prietenii lor să aibă parte de viața pe care o au acum.Vom trăi și veți trăi niște vremuri cumplite,așa cum nu ați văzut până astăzi.Să nu uitați ceea ce vă spun aici!
Gigoiu pe 04 Septembrie 2022, 20:25
#10
Orasean
Vad primarul și vicele dansând în tribuna flancati de interlopul ala cu ochelari și băiatul doamnei secretare,sefa primăriei. Ieri tot asa ati dansat la ROSIORI după marea performanta?
Un cititor. pe 04 Septembrie 2022, 17:42
#9
Rog ca....
....pe acea fotografie sa fie scrise si numele persoanelor din tribuna. Mie imi plac cele cinci doamne si as vrea sa le orezentati C.V.-urile. Nu ma gandesc la prostii-pe cuvant!!
Olteanu pe 04 Septembrie 2022, 09:03
#8
Orasean
Bună ziua domnilor Turneni.

Tot mai des aud prin oraș de acest micuț care ne conduce orașul, ca vezi doamne a scăpat de sub jugarea lui Dragnea, ca simte și el ca trăiește acum . Ma micutule,noi știm de câțiva ani ca tu trăiești cu o Doamna,de ce nu ieși sa ne spui adevărul. Mare caracter ești,ai mers peste tot prin oraș sa spui ce realizări ai tu,ce ai făcut tu pe proiectele obținute pe când era Borfasul numărul unu în tara,sa ne spui ce mai poți face de mâine ca la ce caracter ai,nu te mai baga nimeni în seama pe la județ. Pe la Buc*rești nu mai vorbesc.
Catavencu. pe 03 Septembrie 2022, 14:17
#7
Stimata Natiune.
Mai potoliti-va cu demagogia referitoare la cartierul Magurele. Multi locuitori din acest cartier-in majoritate rromi cu volanul pe dreapta educati peste Canalul Manecii-isi fac palate in Turnu Magurele unde au canalizare, apa, gaze si energie electrica gratis.
Fica lui Mihai pe 02 Septembrie 2022, 21:22
#6
Strada și cuclea primarul
Ce se întîmplă la turnu se întîmplă peste tot in România,dar la Măgulere ciordealealui Dragnea,simionescu,et.compani a făcut dezastru,așa a fost sub PD-L,PSD,PNL,dar sus este un Dumnezeu și toți vor plăti cu virf si îndesat .
Pristanda pe 02 Septembrie 2022, 13:56
#5
Intrebare
Institutiile astea de control ale statului au dreptul sa se autosesizeze ?.Asteapta turnatorii,ca au crescut cu astea,sau numai cind primesc ordin?Ce conteaza sursa,ca este sait sau o anonima ? Doar sa isi faca datoria.Vor afla adevarul daca vor,este f simplu !
Carciumaru Valeriu pe 02 Septembrie 2022, 13:34
#4
De cacat
Paun Adrian, director la A.Saligny este de ultra cacat!Traieste cu o suplinitoare, Claudia Bajan
Scoateti capul din sac pe 02 Septembrie 2022, 10:34
#3
Ce s-a facut cu cap in Turnu Magurele???
Si daca tot ceea ce vedem si constatam rămâne la nivel de scris pe un site,fara a avea c*rajul,priceperea si demnitatea de a face cunoscut si unor institutii de control si cu responsabilitate fata de banul public,atunci veti ramane captivi in obiceiurile si naravurile toxice si distrugatoare ale unor hoti si incapabili.Din pacate,o mana de prosti nu fac altceva decat sa arate adevaratele rezultate in urma votului dat la ultimile alegeri.Doar eminenta cenusie,in persoana domnului Cone,pare ca se mai gandeste profund la problemele si viata cetatenilor.Eee,si la putina buna stare personala.La cata aroganta poarta cu el,gandesti ca el si numai el mai poate scoate intreaga zona si tara la lumina.Măi,oameni buni,incaodata va repet,voi intelegeti cine va conduce si trage sfori in acel oras?O sa fiti chemati sa puneti stampila pe ei peste doi ani,si daca mana nu va tremura,mintea si constinta voastra mai accepta astfel de personaje?
CHIAR SUNT DE RÂSUL LUMII pe 01 Septembrie 2022, 13:49
#2
MANELIȘTI POLITICI
Dintre cocalarii ăștia lipsește Salam,Guță sau Adi Minune.Zici că sunt invitații la o nuntă de c...i ținută pe stradă sau la cort.Uitați-vă la Manea și veți remarca privirea și zâmbetul slugii perfecte.În jur,predomină specialiștii râsului la comandă.Ăștia sunt oamenii de care au nevoie acești hoți prefăcuți și lacomi.Ei,milogii,așteaptă firimiturile de la masa lor.
Cetatean Magurele pe 01 Septembrie 2022, 13:25
#1
Tot pentru voturi si nu numai !
In cartierul Magurele,au fost racordati la apa si canalizare,cu incalcarea grava a legii si a proiectului tehnic,toti cei care se buc*ra de atentie din partea conducerii primariei!Vezi strazi ca Horia,Closca,Crisan,MViteazu,Viitorului,Calugareni,asfaltate recent.Cine aude,cine vede ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.