Mircea Dumitrescu, administratorul judetului, se chinuie cu pensie, salariu si indemnizatie membru CA Apaserv

31 August 2022 | 1.226 vizualizări | 3 comentarii
Mircea Dumitrescu
Mircea Dumitrescu

In tot acest timp, teleormanenii se distreaza prin Europa. Pleaca toti, nimeni nu vrea sa munceasca in acest judet.

Administrator judet (CJ Teleorman) - 103.288 RON, PENSIE - 64.940 (din anul 2018), INDEMNIZATIE MEMBRU CA Apaserv - 19.440.

Dan Dumitrescu, fiul acestui om chinuit,  fost secretar de stat în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, este urmărit penal de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă pe vremea când ocupa funcţia de consilier la Ministerul Sănătăţii. Nu le ajung banii pentru traiul zilnic si se descurca cum pot, greu de tot.

Domnul Mircea Dumitrescu, e un DOMN, in loc sa stea acasa, la pensie, este nevoit sa vina la munca si sa se chinuie pentru ca tinerii nu vor sa munceasca. Domnul Dumitrescu este vicepresedinte PSD Alexandria. Are si el un teren pe la Brasov, unde spera sa se retraga si sa se odihneasca, deocamdata trage din greu. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  ioan pe 2 Septembrie 2022, 15:16
  sfirsit de drum
  O familie de paraziti , tipica psd . Lacomia le-a mincat judecata .V-a veni si vremea socotelilor
 • #2
  Gigi pe 1 Septembrie 2022, 12:35
  ApaServ
  Se mai chinuie cu pensie,salariu,masina si sofer pentru naveta si dl Cozma,director la Alexandria,Apa Serv.Pentru pretul la apa si canalizare are f multe merite!Pontonul pe Dunare,abandonat,este tot o realizare a dlui.
 • #1
  Simion de la turnu Severin pe 31 August 2022, 19:13
  Om de onoare
  CAtit timp cit a fost administrator la CJ TR,a lucrat cu Dragnea și nu l-a trădat și prostit așa cum a făcut-o fiul sau,Bombonică alături de Ilie dragne Petre pitis,Nicoleta pene și putineanu care l-au prostit și l-au futut in gura ca pe un fraier .Emil lungu i-a avartizat că sunt timpiti dar pe ei i-a durut in sula.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.