Microbuzele Lavcom sunt setate, din constructie, sa plece numai cand sunt calatori in picioare. Patronul nu are nicio vina

31 August 2022, 16:43 | 1742 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Lavcom

Degeaba se supara calatorii, asa au fost construite microbuzele. Cand are calatori mai putini decat scaunele, volanul si rotile sunt blocate (cand sunt omul si locul, de abia atunci porneste motorul fara sa se puna in miscare).

O smecherie: cand sunt calatori mai putini decat scaunele sau omul si locul iar microbuzul nu vrea sa plece, 3 - 4 calatori se pot ridica de pe scaune si veni in fata peste sofer (acolo, in podea, se afla senzorul), atunci se declanseaza automat senzorul de plecare (fiecare intelege ce vrea, e cu schepsis).

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.