Patronul Lavcom respecta legea: c-asa vrea muschii mei (creier nu are)

28 August 2022, 13:54 | 2.231 | 8
Lavcom
Car Universal

Azi, duminica 28 August, a anulat cursa spre Bucuresti pe motiv ca sunt doar 6 calatori plus un copil de 7 ani in conditile in care temperatura afara depaseste 35 de grade.

Am incercat sa vorbim cu el sa platesc eu 4 locuri si nu a vrut a zis ca sa mai asteptam pana la 12.50 in loc sa plecam la 11.30-11 40 cand era cursa.

Poate daca il postati nu mai creeaza neplaceri si altor persoane. Eu am plecat cu taxiul pana la urma. Va multumesc.

8 comentarii Comentează

 • #8
  Bon fiscal pe 29 August 2022, 21:05
  Cotorul rămâne
  Dna Geta rupe biletele, sau bonurile. Se fac reduceri și promoții pentru ai noștri.
 • #7
  Capitalist pe 29 August 2022, 20:24
  Nu mai circulati cu el
  Nu mai circulati cu el. Lasati piata sa-l inlocuiasca. Daca nu o sa mai mearga lumea cu el, automat nu o sa mai aiba incasari si o sa fie nevoit sa faca o schimbare sau sa iasa din piata.

  Ori, daca nu aveti posibilitatea de a nu mai circula (a se intelege ca este absolut necesar sa ajungeti la respectiva destinatie), strangeti-va mai multi, investiti intr-un autocar si faceti-i conc*renta. Deschideti o afacere in domeniul acesta al transportului de persoane. Daca lumea se plange de serviciile oferite, este clar ca e loc de mai bine. Oferiti servicii mai bune (ceea ce probabil o sa necesite si sa cereti un tarif mai mare) si lasati piata libera sa-l scoata pe tusa.
 • #6
  Rudar pe 29 August 2022, 19:55
  Lav
  Se lauda cu bordel în F 29.
 • #5
  Sam pe 29 August 2022, 10:25
  Radarul miroase a WC
  Lăiașul ăsta miroase a transpirație de la 8 metri. Mai are și aere de pulărăi când lui ii pute gura a căcat
 • #4
  CFR pe 28 August 2022, 19:41
  NORMALITATE
  TRENURILE TREBUIE REINTRODUSE, CHIAR DACĂ LEZEAZĂ INTERESELE MAFIOTE LOCALE. TRANSPORTUL FEROVIAR A FOST DISTRUS PENTRU BENEFICIUL UNOR MAFIOȚI ȘI COCALARI PSD. PARCUL DISTRUS, DEFRIȘAT, PENTRU DRACU ȘTIE CE INTERESE,.UMBRA IN PARC VA MAI FI PESTE 10-15 ANI, DACĂ NU SE VOR USCA RĂMĂȘIȚELE DE POMI DATORITĂ SECETEI. ( ÎNCETAREA ORICĂREI DEFRIȘĂRI ȘI A AȘA ZISELOR TOALETĂRI IN BENEFICIUL ȚIGANILOR ). NICI PE VREMEA INVAZIEI POPOARELOR MIGRATOARE NU S-A REUȘIT ASA DEZASTRU. AVEM BISERICA SPOITA, ASTA DA REALIZARE.
 • #3
  Rudaru pe 28 August 2022, 16:41
  Sef autogara
  Ar trebui ca organele competente sai anuleze licienta pe c*rsele pe care nu le face acest jeg de patron
 • #2
  Laura pe 28 August 2022, 16:39
  Un scarbos
  Asa face mereu un nenorocit de om trebuie sa ii facem o reclamatie la consilu judetean sa afle si domnul parvulescul ce c*rse face el dupa bunul plac nu este normal asa ceva
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.