Patronul Lavcom respecta legea: c-asa vrea muschii mei (creier nu are)

28 August 2022, 13:54 | 2382 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Lavcom

Azi, duminica 28 August, a anulat cursa spre Bucuresti pe motiv ca sunt doar 6 calatori plus un copil de 7 ani in conditile in care temperatura afara depaseste 35 de grade.

Am incercat sa vorbim cu el sa platesc eu 4 locuri si nu a vrut a zis ca sa mai asteptam pana la 12.50 in loc sa plecam la 11.30-11 40 cand era cursa.

Poate daca il postati nu mai creeaza neplaceri si altor persoane. Eu am plecat cu taxiul pana la urma. Va multumesc.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Bon fiscal pe 29 August 2022, 21:05
#8
Cotorul rămâne
Dna Geta rupe biletele, sau bonurile. Se fac reduceri și promoții pentru ai noștri.
Capitalist pe 29 August 2022, 20:24
#7
Nu mai circulati cu el
Nu mai circulati cu el. Lasati piata sa-l inlocuiasca. Daca nu o sa mai mearga lumea cu el, automat nu o sa mai aiba incasari si o sa fie nevoit sa faca o schimbare sau sa iasa din piata.



Ori, daca nu aveti posibilitatea de a nu mai circula (a se intelege ca este absolut necesar sa ajungeti la respectiva destinatie), strangeti-va mai multi, investiti intr-un autocar si faceti-i conc*renta. Deschideti o afacere in domeniul acesta al transportului de persoane. Daca lumea se plange de serviciile oferite, este clar ca e loc de mai bine. Oferiti servicii mai bune (ceea ce probabil o sa necesite si sa cereti un tarif mai mare) si lasati piata libera sa-l scoata pe tusa.
Rudar pe 29 August 2022, 19:55
#6
Lav
Se lauda cu bordel în F 29.
Sam pe 29 August 2022, 10:25
#5
Radarul miroase a WC
Lăiașul ăsta miroase a transpirație de la 8 metri. Mai are și aere de pulărăi când lui ii pute gura a căcat
CFR pe 28 August 2022, 19:41
#4
NORMALITATE
TRENURILE TREBUIE REINTRODUSE, CHIAR DACĂ LEZEAZĂ INTERESELE MAFIOTE LOCALE. TRANSPORTUL FEROVIAR A FOST DISTRUS PENTRU BENEFICIUL UNOR MAFIOȚI ȘI COCALARI PSD. PARCUL DISTRUS, DEFRIȘAT, PENTRU DRACU ȘTIE CE INTERESE,.UMBRA IN PARC VA MAI FI PESTE 10-15 ANI, DACĂ NU SE VOR USCA RĂMĂȘIȚELE DE POMI DATORITĂ SECETEI. ( ÎNCETAREA ORICĂREI DEFRIȘĂRI ȘI A AȘA ZISELOR TOALETĂRI IN BENEFICIUL ȚIGANILOR ). NICI PE VREMEA INVAZIEI POPOARELOR MIGRATOARE NU S-A REUȘIT ASA DEZASTRU. AVEM BISERICA SPOITA, ASTA DA REALIZARE.
Rudaru pe 28 August 2022, 16:41
#3
Sef autogara
Ar trebui ca organele competente sai anuleze licienta pe c*rsele pe care nu le face acest jeg de patron
Laura pe 28 August 2022, 16:39
#2
Un scarbos
Asa face mereu un nenorocit de om trebuie sa ii facem o reclamatie la consilu judetean sa afle si domnul parvulescul ce c*rse face el dupa bunul plac nu este normal asa ceva
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.