Video Asa e in tenis - Toma Caragiu, Liviu si Danut

27 August 2022 | 1483 vizualizări | 2 comentarii
Asa e in tenis
Asa e in tenis

Asa e in tenis. Liviu si Danut sunt practicanti ai acestui sport.

Liviu a ajuns sa joace pe terenurile din Bucuresti, Danut doar pe un teren din spatele fostului IJTL (se joaca impreuna cu etilistii orasului)

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Uitați- vă pe 29 August 2022, 12:06
#2
La don Livache
Nu- l mai vrea nimeni. Se duce pe la Realitatea tv. unde a infiltrat- o pe Anca Alexandrescu ca sa-l spele de toate nenorocirile pe care le-a făcut. Patronii de la acel post TV. chiar nu- și dau seama ce urmărește?
Ghem,set și meci pe 28 August 2022, 01:23
#1
Tenismeni de c*rtea școlii
Doar din dorința de a epata,papagalii ăștia habar n-au ce înseamnă acest sport.Și cum să practice Dănuț tenis de câmp,un joc atât de nobil,când originea lui e de la Olteanca și când el e mai mic decât o rachetă de tenis.Sportul unuia este furtul masiv din banul public,iar al celuilalt e paharul și hoțiile pe care le-a învățat de la șefii lui.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.