Politia i-a distrus pe transportatorii de persoane. E haos in domeniu: sofer baut, lipsa ITP

22 August 2022, 22:52 | 1.521 | 1
Politia.
Car Universal

 In trei ore, din 38 de autovehicule controlate, au fost aplicate 22 de amenzi. 

Transportatorii de persoane, la control! Zeci de sancțiuni au aplicat polițiștii, în trei ore

Agenții de la Biroul Rutier Alexandria au desfășurat, în această dimineață, o acțiune pe linia transportului de persoane, în acest sens fiind aplicate nu mai puțin de 22 de sancțiuni.

Preț de aproximativ trei ore, polițiștii au verificat legalitatea documentelor transportatorilor de persoane, dar și respectarea normelor de circulație pe drumurile publice.

De asemenea, s-au verificat actele șoferilor, respectarea traseelor stabilite și numărul pasagerilor, care pot fi transportați, conform legii. Astfel, polițiștii au aplicat 22 de amenzi, în valoarea totală de 5.075 de lei, au ridicat un permis de conducere pentru alcool și, de asemenea, au reținut un certificat de înmatriculare pentru lipsă ITP.

Totodată, în perioada de referință, au fost controlate 38 de autovehicule și tot atâția conducători auto.

De la sursa

1 comentariu Comentează

  • #1
    Lautaru pe 22 August 2022, 23:07
    Peste rudar
    Sa vina si la turnu magurele politia sa verifice soferi lu rudarul,trasele,si sa ceara caietul de sarcini la fiecare sofer si condica de prezenta in autogara dar sa fie semnatura soferilor

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.