O tanara din Turnu Magurele a fost prinsa drogata la volan

22 August 2022, 16:16 | 2.933 | 4
Drugtest
Car Universal

La data de 21 august a.c., orele 17:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele, au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul drugtest, rezultând faptul că aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice.                                                                                                                                   

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive ”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .   

4 comentarii Comentează

 • #4
  Marine,unii dorm bine,altii nu pe 23 August 2022, 10:52
  Masini scumpe la analfabeti si c*rve
  Ca e una dintre parasutele lui Fagaras sau a altui proxenet,va raspunde.Alta e problema,domnilor politisti,iar voi va faceti ca ploua.Fagaras si alti pestoi sunt inca liberi??Ca rutiera nu poate face c*ratenie si in acea zona de activitate se stie,dar serviciul care este platit pentru faptele ce se petrec pe acea zona mai lucreaza?Ca stie intreaga lume de indeletnicirile proxenetilor si ale fetelor noastre,doar suntem locul 1 in Europa.Si chiar nu le intreaba nimeni de unde au masinile cu care merg sub influenta drogurilor,ca vreo alta pregatire nu au,nici ei nici ele.A crescut traficul de carne vie si consumul de droguri de cand avem atatia speciali.
 • #3
  Jak pe 23 August 2022, 07:03
  Să stim
  Cine este, vreo parașuta dea lui Făgăraș ?
 • #2
  Buleci. pe 22 August 2022, 18:28
  Intrebare
  Era doar drogata, nu era si regulata?
 • #1
  Secret pe 22 August 2022, 16:51
  Caut Dealer Rapid
  Ma sa moară mama daca gasesc un dealer aici,de unde cumpara frate ăștia ?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.