Liviu Dragnea s-a crezut Nutu Camataru. Turnu Magurele a fost un fel de Ferentari (cine voia sa faca afaceri, trebuia sa ceara voie sefului interlop)

21 August 2022, 11:16 | 1641 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Interlopi

Teleormanul a fost un teritoriu controlat de clanul condus de Liviu Dragnea. Aici nu a facut nimeni afaceri fara voie de la seful clanului.

Se ajunsese mai rau ca in Ferentari (se cere voie sau se plateste taxa de protectie la Nutu Camataru). Nutu e un simplu interlop, Dragnea a fost un interlop al statului (institutiile ascultau si respectau Legea Dragnea).

Daca in Ferentari se mai intra fara voie de la Nutu, in Turnu Magurele (locul unde s-au pus bazele mafiei care a condus judetul) era imposibil.

Centrul comercial din Turnu s-a deschis dupa ce Dragnea a fost bagat la zdup. Locotenentii lui nu mai sunt atat de puternici fara seful haitei.

Institutiile din Teleorman inca mai functioneaza dupa principiile lui Dragnea, dar asculta de alt sef, Eugen Pirvulescu, anchetat penal pentru folosirea influentei.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
O poza extrem de convingatoare pe 21 August 2022, 14:36
#2
Aaa,nuuu,e mult mai rau decat in Ferentari
Pai,Ferentari e in Buc*resti,si numai daca nu vrei sa muncasti,nu gasesti un loc de munca,pe cata vreme la noi,doar bugetarii mai gasesc ceva de lucru.Si,bineinteles,trebuie sa simpatizezi sau sa faci parte din partidul care trebuie.Da,si Dragnea a pus bine umarul la saracirea Romaniei si a romanilor,si imbogatirea clasei politice,a rudelor,a famiilor si a prietenilor lor.Ia urmariti,cine sunt cei cu salariile si pensiile cele mai mari din Romania?Unde lucreaza?Nu cumva fac parte din gramada celor ce au votat constant PSD si taie frunza la caini prin institutii de stat??Uitati-va prin vecini,cunoscti sau prieteni,veti gasi si raspunsul imediat.
PDSR-PSD,azi frate cu PNL,cancerul României e pe 21 August 2022, 12:30
#1
Pușcăriașul nu a lucrat singur
Întradevăr,țărănoiul a transformat întreaga zonă într-un deșert cu tăblițe de identificare pe la fiecare intrare din cătun.Și cum spuneam,la acestă grozăvie(ține-i săraci ca să-i poți cumpăra ieftin)a lucrat cu o întreagă echipă de infractori incapabili și slugarnici.Păi cum vă explicați că aproape 25 de ani,un fost primar,împreună cu alți câțiva viceprimari au reușit să asculte ordinele unui mare infractor și să distrugă tot ce era bun și frecventabil în această zonă,să-i spunem ”Târgul” Măgurele.Cine a participat la votul pentru alegerea lor,”Statul Paralel”,multinaționelele,strănii de la Bruxelles sau amețiții care au înghițit de fiecare dată,nemestecate,minciunile și promisiunile aruncate de acești neisprăviți.Aici nu e vorba doar de șmecheria și hoția unora,ci și de imensa prostie a multora dintre noi.Iar atâta timp cât în mintea lor va persista tâmpenia că,ăștia,ăia ”ne dau” ori ”ne-au dat”,suntem pierduți și ne merităm supunerea și traiul pe care-l ducem,deocamdată.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.