Organul face functia! Inca un politist de la rutiera a mai ucis un cetatean, pe trecerea de pietoni!

19 August 2022, 22:36 | 1815 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Inca un politist de la rutiera a mai ucis un cetatean, pe trecerea de pietoni!

Organul face functia!

Inca un politist de la Rutiera a mai ucis un cetatean, pe trecerea de pietoni!

E cumva o intrecere intre dinsii, care omoara mai multi si ia cu suspendare sau e declarat nevinovat?
Sau e ceva impus prin fisa postului si ala care da mai putine amenzi, trebuie sa omoare o baba?

Daca un om obisnuit calca un politist pe bataturi, se cheama ultraj si face inchisoare!
Daca un politist omoara un om, se cheama ca omul era agresiv din priviri, s-a uitat urit la organ, avea si ginduri ascunse, rele referitoare la organ, care organ s-a fisticit, l-a lovit, dar era emotionat si surescitat, deci nevinovat!!!

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Pentru Constantin - latura reprimata a crierului pe 22 August 2022, 21:16
#9
Sa-l pupi pe CatalinDicu in mot
Sunt #1 in caz ca nu te-ai prins deja. In momentul in care am postat comentariul, “senzationala stire” era formata dintr-un titlu si o poza, fara continut (a fost adaugat ulterior).

In primu’ rand, nu poti nu numi site-ul asta sursa de informatii… Ce e aici e un ras… Pare ca “jurnalistu’”asta a fost castigat de un nefericit la un conc*rs pe care l-a pierdut.

In al doilea rand, vad ca esti senza speranza din toate punctele de vedere; incepand de la viata sociala, pana la multumirile tale in viata. Daca eram in locu’ tau luat serios in calcul varianta de a ma pisa in priza.

Iar in al treilea, situatia cu politia romana, da, e dureroasa. Aici empatizez cu tine si ideea pe care o prezinti. O sa presupunem ca ai avut un moment de sclipire, dar te rog sa nu ti-o iei in cap, da?
Mogos Daniel.(Nem tudom Maxim Deleanu) pe 22 August 2022, 17:21
#8
Lui constantin.
Poate daca te bag in p***da ma-ti te vei convinge ca nu sunt politist (fost militian) si nici beat (in viata mea n-am pus alcool pe limba); si cand ma rad dau cu crema"after ras" TU NU PRICEPI, BAI LABAGIULE, CA EU SPUN CA ACEASTA STIRE NU ARE CE CAUTA PE ACEST SITE, DIN MOMENT CE NU ARE LEGATURA CU ORASUL NOSTRU SI ERA CUNOSCUTA DE LA TV??!!
Constantin pe 22 August 2022, 09:42
#7
Mogos Daniel??Maxim Deleanu??
Maxim un prost,doi e deja cam mult.Văd că nu te oprești din delir.Te zbați ca musca-n borcan și pui etichete cu creierii înpăienjeniți.Măi,secătură,prost să-l faci pe tac-tu că nu te-a aruncat pe faianță înainte de a scoate capul.Chiar dacă schimbi caracterul literelor și numele,duhoarea prostiei se simte și prin stică.Ce vrei să dovedești,că nu ești polițist sau că nu ești beat?Să înțeleg dezaprobarea cui,a unui papgal care scrie două postări cu nume diferite și păreri de gâgă?Schimbă placa,site-ul și deschide ochii,organule!
Mogos Daniel. pe 21 August 2022, 18:12
#6
Constantine, constantine..
Vai de capul tau de prost!
Constantin,e suficient pe 20 August 2022, 20:29
#5
Cum ieșiți voi ca păduchii-n frunte!
Eu sunt #2,și nu am absolut nicio legătură cu site-ul Turnucuștiri.Dacă dumneata,domnule Mogoș,sau cum te-o chema,crezi că acest site are atribuțiuni în a rezolva moartea domnului Bîciu sau facturile de la ApaServ,înseamnă că ești străin rău de tot ce te înconjoară și rupt de realitate.Dacă trăiești doar prin Turnu Măgurele este explicabil de ce ești atât de superficial și de ignorant.Cazurile petrecute la nivel central,într-o măsură mai mică sau mai mare au loc și pe la nivel local.Ce-ți imaginezi,că fufele astea sunt de prin buricul vreunui târg mai răsărit?Nu,le-a gonit foamea de prin loc*rile natale și nu mai au priză la ”publicul” masculin.Aaa,și am mai uitat și o altă calitate a micilor milițieni,ai dracului,se epilează mai bine decât milițiencele.Tu,Daniele,mergi și plătește-ți factura la ApaServ,că-ți taie ăia apa.
Mogos Daniel. pe 20 August 2022, 17:10
#4
Autorului, adica #2.
CRED CA TU NU AI INTELES DEZAPROBAREA CITITORILOR: -ACEASTA STIRE ERA CUNOSCUTA DIN PRESA SCRISA SI VIDEO NATIONALA;-ACEST SITE ESTE PENTRU TURNU MAGURELE=PENTRU LOCALITATE. ORI INTAMPLAREA RESPECTIVA NU ARE LEGATURA CU NOI, LA FEL CEA CU CELE DOUA POLITISTE SI MULTE ALTELE. VEDEM CA V-A APUCAT GRIJA DE ALEXANDRIA, ZIMNICEA, CORABIA, ETC. ASTEPTAM VESTI SI DIN UCRAINA, CRIMELE DIN STATELE UNITE, ETC. PROBLEMA CU MOARTEA DLUI BICIU ATI REZOLVAT-O?! LA FEL CEA CU FACTURILE LA APA SERV. RUSINE SA VA FIE!
Maxim Deleanu. pe 20 August 2022, 12:41
#3
Lui Catalin.
Daca te-ai mai uita si pe alte surse de stiri-video si audio-ai vedea ca aceasta stire este copiata de pe acestea. La acest site nu mai vrea nici un om serios sa scri, asa ca reproduc ceea ce au scris altii. Si nu este singurul si ultimul caz.Vezi urmatorul.
E un articol pentru cei cu carte pe 20 August 2022, 11:53
#2
Cataline,esti politist,beat,mahmur ori prost
Inceteaza sa intri pe acest site si mergi de urgenta sa-ti iei capre.Va dati cu parerea numai din astia care ati fentat scoala si v-ati facut politisti,militari sau jandarmi.Citeste articolul si urmareste filmarea.Ca ce ai inteles,asta am remarcat.Ce vedem noi,astia mai putin scoliti decat tine,e semnalizarea cu zebra de pe strada si panoul de trecere de pietoni din coltul intersectiei.De ce fel de dovezi mai e nevoie pentru a fi dezbrăcat si condamnat un astfel de politist,si de la rutiera?Refuzati o informare din media,cu foto si filmari,va dati cu parerea ca pe marginea santului,dar voi sunteti prosti facuti ghemotoc.Oameni ca tine vietuiesc peste tot prin tara asta,tara care s-a dus de rapa si e plina de gura casca si adormiti.
Catalin pe 19 August 2022, 22:47
#1
Dicu
Asta e stirea, doar un titlu? Nu exista detalii suplimentare?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.