Comunicat Grill Kaufland Turnu Magurele

18 August 2022, 10:58 | 2.385 | 3
Car Universal
Grill

Pamflet la gratar - "Tinand cont de cererea mare, conducerea Grill Kaufland Turnu Magurele comunica urmatoarele: Un singur client nu poate sa mai cumpere mai mult de doua portii.

Pentru a evita aglomeratia, cel care cumpara trebuie sa aiba bani marunti" (n.r. cu aproximativ 10 lei te saturi, unde gasesti asa ceva in Turnu Magurele!)

3 comentarii Comentează

 • #3
  Fomilă și Setilă pe 19 August 2022, 13:07
  CINE TE OBLIGĂ SĂ MERGI LA GRIL KAUFLAND???
  Tu poți să-i drumul la grătar în fața blocului,e mult mai ieftin și mai civilizat.Și până se face jarul poți mânca și o pungă de semințe,că așa e tradiția locului de unde ai plecat.Nu,prostule,poți cere voie doar propriei conștințe,nu hoților ce ți-au spălat creierii.Și mai ai o variantă,poți comanda o pizza ”tradițională”,de la Casa Victor.Hai că se potrivește fix cu educația ta.Și n-ar strica nici o relație pe la un doctor.
 • #2
  turnean pe 19 August 2022, 11:31
  asa ceva
  o intrebare,avem voie sa respiram sau trbuie sa cerem voie de la kaufland
 • #1
  Guest pe 19 August 2022, 09:46
  Pentru Redactie
  Hai ca poate va inchid astia de la Kaufland siteul asta de retardati ca prea va mananca undeva de va puneti voi cu ei atat de mult!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.