Activistul Buzoian - seful pe judet al gunoaielor! La Primaria Vartoape a dat primarul si primarita pe mana Politiei

12 August 2022, 15:09 | 1384 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Vartoape

Are omul asta un nas, care adulmeca toate gropile de gunoie! La asa fler, ar trebui angajat la Garda de Mediu Teleorman, care nu se descurca cu ,,specialisti" pe care ii detine, caci interesele personale si de partid rosu primeaza!

E drept, ca sa vezi o groapa de gunoi trebuie sa te dai jos din masina, sa umbli pe jos pe arsita, sa faci poze, sa notezi locatia, sa amendezi etc., lucru greu cind ai pantof cui sau de piele intoarsa, pe care nu vrei sa ii murdaresti si nu vrei sa transpiri!

Iar primarii sint si ei oameni gospodari, care nu te lasa sa pleci cu portagajul gol! Si cum o mina spala pe alta, nici una nu ramine murdara!

In plus, activistul incomod nu consuma nici alcool sau cafea si nici nu bea tutun in timpul lucrului, cum cere fisa postului de comisar de mediu, asa ca are putine sanse!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Dorel pe 14 August 2022, 15:05
#2
2 într-unul
Primarul e și Vasile și Dorel din Las Vârtoapele!
Romania doarme pe 12 August 2022, 23:04
#1
Prea putini ca moldoveanul asta
Oooof,ce e asa de greu sa vezi azi gunoaiele,sunt peste tot,mai ales prin primării si multe instituții ale statului.Nu ca Parlamentul ar musti de c*ratenie si cinste,ca tocmai de acolo vine duhoarea si forta corupției,a jafului si a minciunii.Cati dintre noi vad asta?Se vede bine in viata pe care o duce majoritatea oamenilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.