Incendiu la Delta Teleormanului: ard peste 600 de hectare!

11 August 2022 | 1496 vizualizări | 3 comentarii
Geraiul s-a aprins de la o tigara aruncata de un prost intentionat
Geraiul s-a aprins de la o tigara aruncata de un prost intentionat

Si o sa arda pina cind le-o stinge ploaia, in ciuda Primarului Geara de Gearai, care la beunutv, a declarat ca nu stie cine a dat foc, nu ii cunoaste pe ciobani, caci el este vegetariam, deci nu consuma nimic din balta: oaie, vaca, porc, porc mistret, peste sau derivate brinza, lapte, sorici s.a.!

Din cind in cind recunoaste ca mai aprinde cite o tigare in sediul primariei, dupa cite o discutie ,,tete-a-tete" cu secretara Veorica, adica tita in tita!!!
Fiind bilbiit sau poate dupa ,,discutie" nu s-a inteles prea bine: sesesute sau septesute?

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mimi și Gigi pe 11 August 2022, 14:33
#3
,.;;()€&&@@@@ deacra )
Dragnea îl umilește pe ministru Daea (ministru de carton,umflat ca un balon,care i-a acoperit prostiile cu pesta porcina africana),spune ca este trădător,el știe mai bine deorece așa a fost trădat și prostit Dragnea de fiul sau și prietenii săi (Ilie dragne,PP și Mihai P,teldrumisti de serviciiu .
Petrică pe 11 August 2022, 10:08
#2
După fapte vin și consecințele
Până în 2024 suportați ceea ce ați votat.La următoarele alegeri votați cu mintea voastră și numai în urma ajutorului primit și a faptelor ce se presupune că v-au schimbat viața în mai bine sau nu.Pentru tot ce s-a întâmplat pe raza comunei Islaz trebuie să răspundă cineva.Asta numai dacă există responsabilitate și respectare a legii din partea autoritățior locale.
Adrian pe 11 August 2022, 09:48
#1
E mafie
In gerai sut peste 800 de hectare de teren care poate deveni arabil doar dacă il eliberezi de stuf . Cea mai eficientă metodă e sa.i dai foc. Acel teren este cel mai roditor din lume. Mai roditor si ca cel din amazon. Are aproape un metru strat de turbă si in unele luni ale anului apa e la 10 cm sau chiar deasupra. Zonă inundabila. Asa ca dupa ce recoltezi te mai duci si pe la apia sa iei subvenția si asigurarea pe recoltă, ca de s.a calamitat. Deci oamenii aia care au dat foc sau au zis să se dea foc,sunt milionari in euro. Sunt puternici si dacă vreți sa.i cunoașteți la primăvară pun porumb in gerai!!!! Mafie . stați cuminți. E haita mare de coioți!!! Pardon! Coioși!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.