Turnu Magurele - Un tanar de 27 de ani a fost prins drogat la volan si cu permisul suspendat

07 August 2022, 18:15 | 2678 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia

Un tânăr de 27 de ani, din Turnu Măgurele, a fost prins în trafic sub influența drogurilor, în timpul unei acțiuni pe linie rutieră derulate, sâmbătă de polițiștii turneni. Mai mult, în urma verificărilor, polițiștii au constat că tânărul avea și permisul de conducere reținut.

Pentru isprava sa, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmând a se propune soluție prin Parchet.

„În ziua de 6 august a.c. , polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au desfășurat o acțiune pe raza localității care a avut ca scop prevenirea și reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora produse pe fondul nerespectării prevederilor legale, precum şi conștientizarea opiniei publice asupra dinamicii si consecințelor pe care le pot avea accidentele rutiere.

A fost depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani din municipiul Turnu Măgurele în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reținut.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice”, a anunțat Poliția Teleorman.

În urma acțiunii derulate de polițiștii rutieri din Turnu Măgurele, au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale și au fost constate două infracțiuni, precizează sursa citată.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ion si Gheorghe pe 07 August 2022, 22:48
#3
...
Fagaras
Ion și Gheorghe pe 07 August 2022, 19:47
#2
CONTROALE EXTINSE
Buuun,se fac controale în trafic,dar de băieții tatuați,ceva mai întunecați,care au mașini puternice,dar nu sunt în regulă cu ITP,permisele auto,fără asigurări,îi sancționează cineva?Sau dacă ai numere străine nu trebuie să fii în regulă?Sau acolo dispare c*rajul și puterea de a acționa în spiritul și litera legii?De foarte mult timp se face dreptate doar pe jumătate și se judecă cu dublă măsură.E,ăsta e și unul dintre motivele pentru care nu mai există SIGURANȚĂ,iar ÎNCREDEREA a dispărut și ea față de polițiști și poliție,din păcate.
Opreanu pe 07 August 2022, 19:45
#1
...
Cine e ăla ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.