Video Plopii Slavitesti - comuna condusa de prosti si hoti, oameni inapoiati

4 August 2022 | 1.664 vizualizări | 3 comentarii
Primar si Politist, hotu' si prostu'
Primar si Politist, hotu' si prostu'

Activistul buzoian a ajuns si in comuna Plopii Slavitesti. Aici a gasit niste autoritati cum nu se poate mai tampite.

Materialul video prezinta realitatea, nu e trucaj. Asta e nivelul comunei Plopii Slavitesti. Cum sa traim bine cand noi suntem in halul asta de destepti.

3 comentarii Comentează

 • #3
  Turnean pe 4 August 2022, 21:41
  .
  Cea mai slaba și incompetenta conducere a poliției din Turnu, din toate timpurile. Ce a putut sa facă politica din instituțiile statului !!!!!
 • #2
  Kaskent pe 4 August 2022, 14:07
  bravo bă
  Florica, l-ai făcut pe activist, l-ai imbirligat.
  Dar pe tine te-a făcut primarul comunist.
 • #1
  Asta e munca la stat pe 4 August 2022, 10:39
  ASTA E ROMANIA REALA
  Daca am constata ca este numai un simplu caz izolat,am spune ca remarca celui ce a filmat aceste aspecte este o pierdere de vreme.Din pacate,atitudinea si modalitatea de lucru este remarcata pe la majoritatea primariilor si institutiilor din tara.Bine ca a gasit si personalul din primarie pe la serviciu,ca de obicei au treaba ”in teritoriu”,sunt plecati pe teren.Pe terenul cui,nu se stie.Banul gros la stat,munca la fraieri e la privatul ce cotizeaza la bugetul statului.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.