Mocanu Eugen - un administrator hot de hot sau hot de la mama lui.

03 August 2022, 21:52 | 1665 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Asociatie

Comentariul zilei - Mocanu te fura in fata fara sa-i fie rusine daca il depistezi.

Intr-o luna mi-a pus mai mult cu 3mc decat i-am dat eu indexul. M-am dus si i-am spus la casiera.

La cateva zile am gasit in cutia postala o hartie de la Mocanu cu ultimele  8 luni. In fiecare luna era alt index decat ce i-am dat eu (plus sau minus, la finalul celor 8 luni a furat cei 3 mc).

Eu imi notez lunar indexul in caiet. Atunci m-am sitirit de scarba lui si am zis ca pentru cei 3 mc il dau in gat sa-l stie tot orasul.

Daca ii ceream o explicatie despre diferentele lunare era pregatit cu un raspuns. M-a intrebat daca m-am lamurit si i-am spus ca da. E un hot. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
2. pe 04 August 2022, 10:23
#3
Ia mai lăsați-ne cu ASOCIAȚIILE ASTEA COMUNISTE
Facturile de la utilități ca:APA MENAJERĂ,GUOIUL MENAJER,ENERGIA ELECTRICĂ,GAZELE,CABLUL TV-INERNET ȘI TELEFONIE FIXĂ(CINE MAI ARE)LE PRIMIM ȘI LE PLĂTIM DIRECT LA FURNIZORII DE SRVICII.IMPOZITUL ȘI ALTE TAXE LE ACHITĂM ON-LINE SAU DIRECT PRIMĂRIE ORI ANAF.ATUNCI CARE MAI ESTE ROLUL ASOCIAȚIILOR,SĂ-ȘI FACĂ NIȘTE SALARII ȘI SĂ SE PLIMBE PRIN ORAȘ SAU SĂ-ȘI FACĂ TREBURILE PE ACASĂ?PUTEM SUPRAVIEȚUI ȘI CONVIEȚUI ÎNTRE NOI,NE PUTEM ADMINISTRA FOARTE BINE APARTAMENTELE ȘI FĂRĂ APORTUL ACESTOR ASOCIAȚII.TREBUIE DOAR SĂ ȘTIM DOAR CE VREM ATUNCI CÂND E NEVOIE.TOT LA INSTALATORI ȘI ALȚI MESERIAȘI PUTEM APELA ȘI NOI,FĂRĂ A MAI FI NEVOIE DE INTERMEDIARI.TARIFELE VOR FI CU SIGURANȚĂ MAI MICI.SUNT DEJA MULTE SCĂRI ȘI BLOCURI ÎNTREGI FĂRĂ A AVEA NEVOIE DE O ASOCIAȚIE,ȘI NU S-AU DEGRADAT SAU AU CĂZUT.GÂNDIȚI-VĂ,ÎN ACESTE VREMURI VOR FI NECESARI MAI MULȚI BANI PENTRU ACHITAREA UNOR FACTURI DE O MULT MAI MARE IMPORTANȚĂ PENTRU NOI.CINE A ÎNȚELES ASTA CA O PE O INSTIGARE,NU A ÎNȚELES DEFAPT NIMIC.
1. pe 04 August 2022, 09:56
#2
Ia mai lăsați-ne cu ASOCIAȚIILE ASTEA COMUNISTE
Dacă nu ar exista aceste asociații,noi cetățenii nu am fi în stare să ne administrăm locul și utilitățile unde trăim?Acest obicei TOTAL ILEGAL de a trece în plus pe factura de apă menajeră,acel inexplicabil COEFICIENT DE NEÎNCHDERE,din moment ce ÎN DOMICILIUL FIECĂREI LOCUINȚE UNDE SE AFLĂ UN APOMETRU INSTALAT LEGAL,NU ESTE CITIT DE CĂTRE CEI AU ÎN ATRIBUȚII ACEST CONTROL,ESTE O MĂSURĂ CE TREBUIE ATACATĂ ÎN INSTANȚĂ.Toate Asociațiile de Proprietari din Turnu Măgurele trebuie verificate pentru diferitele nereguli sesizate de către cei ce plătesc corect și la timp dările luate prin acordul comun de colaborare dintre părți.Și mai terminați cu laudele la adresa conducătorilor de asociații,că în multe cazuri nu respectă legile și au impresia că ei sunt adevărații proprietari ai imobilelor.Exemplu:Au acceptat tacit sau voit construcția de acoperișuri fără autorizație de construcție și făcute de către persoane neautorizate.
Obiectiv pe 03 August 2022, 22:28
#1
Mocanu cel sugubat
Nu exista un "administratore" mai tare in oras. "Asociatia lui Mocanu", cum se exprima el, e data ca exemplu pe judet, cica are 80% din incasari la zi. La ce s-or raporta astia 80%, la tig. care nu platesc, sau la cei care nu dau indexul corect?! Noroc cu fraierii care au fond de rulment depus si sunt sold 0 afisat in fiecare luna!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.