In Teleorman, recensamint ca la alegeri! Multi am fost, dar si mai multi am ramas!

02 August 2022, 23:44 | 1055 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Recensamant

Orice recensamint are ca scop sa afle numarul de populatie existenta! La noi ca la nimenea! Sintem 101 virgula nu stiu cit la suta mai mult decit populatia tinta!

E clar au fost numarati si mortii (plecati pe alta lume) si viii (plecati in alte tari) si nenascutii inca!

Si au votat toti! Pardon, au fost recenzati toti! Vivat PSD si metodele de recenzare-votare! ,,Scrie-i dupa cruci, aia care e sub 7 ani, ca inca n-a trecut pe lumea ailalta, il trecem la noi"!!!

Sintem curiosi daca comunitatea de secui si maghiari din zona Furculesti-Cringu mai exista sau s-au ,,transferat" la Sepsi OSK!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
MIU pe 03 August 2022, 19:46
#4
CATI UNGURII MAI SUNT PRIN TR?
HAI SA ZICEM 12.000 PANA LA 15.000 MII DE LOCUITORI.PAI ASTA E POPULATIE CARE SA DEA UNEI ASEZARI STATUT DE MUNICIPIU?HAI S-O MAI LUAM SI ALTFEL,CATE LOCURI DE MUNCA SUNT LA STAT SI CATE LA PRIVAT,SI DEABEA ATUNCI SE VEDE CLAR DE UNDE VIN BANII IN COMUNA TURNU MAGURELE.
Raku pe 03 August 2022, 17:06
#3
Turnu Magurele
Mai mult de 8.000 de oameni nu mai sunt in orasul asta sarac
Numărătoare ca la votare pe 03 August 2022, 10:28
#2
Orașul trebuie să rămână ”MUNCIPIU”
De ce?Simplu,pentru ca să poată susține numărul mare din gașca de bugetari,și în același timp și de votanți ai PSD,mulțime întreținută cu greu din bugetul local.Ooo,da,a crescut numărul de cetățeni,dar prin primărie,deconcentrate și,în general,al bugetarilor.Un număr mare există și în rândul asistaților social,de care se știe foarte bine cu cine votează,iar pe mulți nici nu-i mai găsim prin oraș.Deci,bani dați ilegal.Știe cineva să ne spună,cât mai precis cu putință,în urma recensământului recent încheiat,cam câți oameni mai sunt în Turnu Măgurele,cu acte de rezidență corectă,nu fugiți prin țară și lume cu buletine de TR și România,multe expirate?Și din care ”categorie” fac parte ăia care s-au înmulțit,că ăia care vor să muncească și își doresc o altfel de viață,și mai au cât de cât o pregătire,au fugit de zona aia ca dracu de tămâie.Se continuă în mod ticălos ascunderea adevărului și a realității ce ne înconjoară.De voi decide până când.
Bleah,greata pe 03 August 2022, 09:09
#1
Numaratoare ca la PSD
Nu avem cum sa fim mai multi in Teleorman decat eram la ultima numaratoare,ca depop**area orasului Turnu Mag.se vede si de pe luna.Nu trebuie scazut numarul de persoane,ca sa fie mentinut statutul de municipiu.O alta gaselnita PSD-ista.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.