Alt accident mortal in Teleorman. Autoritatile se pregatesc de inmormantarea cazului

2 August 2022, 10:19 | 2.357 | 2
Car Universal
Accident

Alt accident mortal în Teleorman! Mașina Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman s-a făcut praf! Șoferul a murit, o angajată și fiica ei minoră sunt în stare gravă!!!

Aflati in timpul serviciului, dar se pare ca fara legatura cu serviciul, data fiind prezenta unui copil minor in masina, accidentul rutier este de fapt accident de munca, care va fi rezolvat de Emil Ciobanu-sef ITM Teleorman, cum le-a rezolvat pe textiliste! Deci mortu' e de vina si o sa plateasca cu virf si indesat!

Dosar penal nu s-a deschis, caci la Politia Rutiera era inchis, caci plecase cineva cu cheia!
Reactia APM Teleorman e clara: ,,ne pregatim de inmormintarea cazului"!

De la sursa

2 comentarii Comentează

 • #2
  Inca o ingropare a cazului? pe 2 August 2022, 19:14
  Masuri concrete,nu comisii si pareri pana se uita
  Si in conditiile astea,cucoana aia dubioasa de este sefa azi la Mediu Teleorman,mai face pureci pe acolo si nu raspunde in niciun fel?Incompetenta si prostia fac victime zi de zi.
 • #1
  Trica pe 2 August 2022, 11:21
  Nu ar fi prima dată
  Există precedente. Oare de accidentul în urma căruia a murit Constantin Bîciu se știe ceva?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.