Turnu Magurele - Dosarul Vidanja: Pot infunda puscaria doi primari, un director si o contabila

1 August 2022, 05:31 | 1.308 | 3
Vidanja
Car Universal

Vidanja a produs milioane de lei bani negri. S-au asfaltat strazi, tras apa, pana la canalizare, aici nu se poate din diverse motive. Vidanja trebuie sa lucreze din greu. Asa s-au facut vile peste vile.  

3 comentarii Comentează

 • #3
  Psd-ist pe 3 August 2022, 13:45
  Locuitor din Odaia
  Ce mai face dl Cone?Il mai suporta pe pitic?Preacumintele vice merge pe burta!


 • #2
  nelu de la cadre pe 2 August 2022, 22:09
  pai cine
  cine sa faca ordine si disciplina in oras? de ex Cone? Bulmez?, Cuclea? astia din capul trebii? astia prinsi si condamnati, cu degetul in butoiul cu marmelada? tzingarii si romanii care iau ajutor social si voteaza a frica mortii? logic nu? mai verificati domiciliile celor ce iau ajutor social si mai schimbat-ii reacu ca s-au ingrasat peste masura...paraziti pe spitarea altora...si adevaratii saraci mor de foame si frig...Cucleoooo ti se va infunda in fund....!!!! cheese cheese cheese cheese
 • #1
  Nelu de la cadre SRL pe 1 August 2022, 10:02
  Furtul din bani publici e moștenire grea
  Păi,cum credeați că și-au luat apartamente pe la Buc*rești,Brașov și au cumpărat vacanțe scumpe,mașini,haine și alte acareturi,cu banii din salarii,nuuu?!Asta e ca la Infractorul Dragnea,a fost agățat pentru un fel de găinărie,dar la marea hoție numită TELDRUM sau la Dosarul 10 August s-a pus batista pe țambal.Băieții ăștia au furat cât cu 1000 de vidanje,iar acum i-ați prins cu o coțcărie aducătoare de câțiva arginți.Mai săpați băieți,mai săpați,cu siguranță se poate găsi și un jaf mai consistent.Uite,de exemplu,niște studii de fezabilitate,tăierea și vânzarea fierului de la întrega rețea de termoficare,vânzare fostului muzeu sau renovarea parcului,care durează de ceva timp,și unde veți fi uimiți de întreaga notă de plată.Sunt atâtea de scormonit încât veți constata că afacerea cu vidanja,în comparație cu alte hoții,este doar un mic sponsor pentru niște mărunte distracții.Hai că e multă treabă la amărâtul ăla de oraș mizerabil și sărac,iar noi ne luăm de babele care vând verdeață.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.