Turnu Magurele - Trafic si consum de droguri in curtea Primariei si paziti de Politie

30 Iulie 2022, 05:51 | 3600 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Summer

Asa e la Turnu Magurele, localitatea unde Mafia si autoritatile sunt de aceeasi parte a baricadei.

Totul se petrece la Dunare, in curtea Punctului de Trecere a Frontierei, la discoteca sau clubul ce functioneaza noaptea. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Dreaacu pe 10 August 2022, 15:14
#9
Cu drag un turnean cinstit și frumos
Dragi romani; dragi tovarăși;

Lăsați ne sa ne drogam sa bem sa futem sa ne distram că suntem tineri și noi și ne vine sfârșitul. Noi nu ne drogam și nu ne îmbatam pe banii voștri! Ce mare scofala o liniuta; o blondina ceva; lucruri omenești fara țigănisme doar libertate cum am cerut acum 20 de ani; d aia s a murit la revoluție; pentru libertatea tinerilor !!!
Gigoiu pe 01 August 2022, 07:49
#8
Zona interzisa
Tipa cu paharul în mana și capul pe spate este fata patronului de la club,Gaina dacă va spune ceva . Nu se sesizează nimeni la ce se intampla acolo,vineri seara 5 mașini de politie,3 salvari,săbii și indieni,acolo în zona libera !
Șoferul madalin pe 31 Iulie 2022, 18:54
#7
Spaima sticlelor cu vin
Ce va ofticați? Eu sunt șeful, fac ce vreau Voinea comandantul bea și mănâncă la mine. Și cu dumitrascu. E zona interzisa, politia are ordin sa nu vina și sa nu oprească pe nimeni
Unul care va cunoaste bine pe 31 Iulie 2022, 10:20
#6
Bravo #4,dai inainte cu ce știi mai bine
Asa suna comentariile atunci cand gandesti cu dosul si esti rupt total de realitate si de tot ce te inconjoara.E vremea voastra si asta se vede si se simte.Atat v-a ramas,să jigniti si sa va aratati pregatirea si gradul de educatie,gandirea,consecintele si comportamentul,dă-le dracului,e democratie.Sunteti exact invers de ceea ce v-ati dorit sa ajungeti,niste superficiali si ignoranti.Sau poate asta chiar v-ati dorit.Daca voi reprezentati viitorul,atunci vai de el,dar si vai de voi.Timpul va va arata cine a avut dreptate.
Pt # 2 pe 30 Iulie 2022, 20:49
#5
.
Bă Uy, tu de care consumi, în vena sau pe nas ?
Uy pe 30 Iulie 2022, 15:28
#4
.,.
Este o mica petrecere.IN alte lucruri din țară sunt mult mai bine plătite de poliție și politicieni care iau și banii din asigurare și impozite puse Românului de rând nu Țiganilor

Care se consideră Romi .veniți cu șatră din India.,
Olanda e cu noi pe 30 Iulie 2022, 08:51
#3
Nu e singurul loc unde se consuma droguri
Un restaurant construit intr-o zona total nepotrivita pentru astfel de activitati.Cine este proprietarul si cine i-a dat autorizatia de constructie si functionare pe platforma punctului de trecere a frontierei?Credeti ca o putea obtine chiar oricine?Si sa nu uitam de multitudinea de evenimente si accidente petrecute in urma consumului de alcool din acea locatie.De vigilenta si controlul politiei rutiere ce sa mai vorbim,in amortire ca intotdeauna,sau o voita si continua complicitate cu cei ce incalca legea.Primaria ne poate spune ceva in legatura cu legalitatea acestei locatii?Daca a fost ordin,nu cred ca vom obtine vreo reactie din partea ei,dar,poate ne-o dau altii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.