Marea Deschidere si Marea Inchidere a lui Dragnea

31 Iulie 2022, 20:59 | 916 | 3
Altex
Car Universal

Marea Deschidere a fost precedata de Marea Inchidere a celui cu mustata.

Liviu Dragnea a bagat frica in oameni: multinationalele mananca romani. Pana sa ne consume strainii, ne mancam intre noi: rechinii halesc pestii mici. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Bibi,cici și gogu pe 1 August 2022, 10:58
  Cașcaval,bani și…,,,?!!!!’m
  Fiul lui Dragnea împreuna cu asociatul sau Ilie dragne,este dator la persoanele de la ferma salcia care le-a tăiat mincare,și la i persoana de la ferma salcia cu suma de 90000euro,.probabil acești bani iI va plăti pompierul de serviciu Petre pitis de la teldrum la ordinu lui Dragnea .
 • #2
  Noi românii am distrus România pe 31 Iulie 2022, 21:39
  Dragnea,un mincinos ca de obicei
  Păi n-a fost el niște ani la cârma țării,și ce-a făcut?A umblat serios la schimbarea legilor justiției,a făcut legi bune doar pentru pușcăriași,iar argricultura,zootehnia și TelDrum au mers foarte bine pentru fiul lui și pentru el.Azi vine cu o placă lafel de mincinoasă și falsă pentru prostirea electoratului,și cu un bagaj de simpatie de doar 1-1,5%,în sondaje,și asta spune tot.Lăcomia acestui personaj de tristă amintire,dorința vădită de răzbunare,plus aroganța pe care o afișează de fiecare dată,mă face să-mi fie dor de Ceaușescu.Să nu uităm că Teleormanul și Vasluiul se bat pe locul 1 la sărăcie,mizerie și depop**are.Gata,a râs și încă mai râde destul întreaga Românie de noi,ajunge.Dragnea trebuie menționat în cartea de istorie ca un mare infractor,încă putred de bogat.Pentru asta și-a pus cineva întrebarea,de unde?El încă nu a înțeles că România nu e Teleorman.Sunt absolut convins că locul lui e la lada de gunoi a istoriei.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.