Averea este mostenire de familie si se invirte de la unul la altul, pina i se pierde urma!

27 Iulie 2022, 10:33 | 1.061 | 1
Dragnea
Car Universal

Teldrum a vindut lui Nutrelo 280 de ha de teren arabil, adica Dragnea Sr. a vindut catre Dragnea Jr. cu clauza de intretinere pe durata vietii si sa nu il dea afara din casa, sa il duca la azil la Saelele!

Urmeaza padurile si cerbii lopatari din tarc!

Nasu' si-a vindut si o creanta de 17 milioane lei, care o avea de incasat de la finu' Putineanu, catre un fin nou, de la Olt, numit Draghicescu Longin, pentru 10 milioane lei! Sa se descurce finii intre ei, dar sa vina cu plocoanele si cucoanele! De la sursa

1 comentariu Comentează

  • #1
    Pianu de la ciuperceni pe 27 Iulie 2022, 10:58
    PlTa,plata,plata
    Dragnea junior și Măscăriciul lui Ilie dragne are de achitat unei persoane de la ferma salcia suma de 90000euro (4,5 miliarde vechi) Are balta din offshore peste .

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.