Asa se fura! "Club satesc" - Investitie foarte buna in sat Poiana, comuna Ciuperceni. Doamna doctor a sters urmele

26 Iulie 2022, 05:14 | 1.365 | 6
Ciuperceni
Car Universal


27.07.2017 - AMENAJARE CABINET MEDICAL SI CLUB SATESC, COMUNA Ciuperceni, SAT POIANA, JUDETUL TELEORMAN, conform proiectului tehnic.

Valoarea estimata a acestei achizitii este de 445.267 lei, fara TVA, din care: - executie lucrari = 431.907 lei, fara TVA; - utilaje, echipamente tehnologice si functionale cu montaj = 13.360 lei, fara TVA. In valoarea estimata nu sunt incluse cheltuieli diverse si neprevazute. ”Diverse si neprevazute” reprezinta cheltuieli incluse în structura devizului general al obiectivului de investitii, iar utilizarea sumelor aferente acestora se realizeaza, în functie de necesitati, prin încheierea unui act aditional la contract; În acest context, actul aditional va reprezenta expresia aplicarii mecanice a clauzelor contractuale / unei modificari nesubstantiale în conformitate cu dispozitiile art. 221 din Legea nr.98/2016.

16.09.2019, 101.800 lei - Reparatii si finisaje interioare „Amenajare cabinet medical si club satesc - etapa II, comuna Ciuperceni,sat Poiana,judetul Teleorman” -izolatii hidrofuge -zidarii -pardoseli -tencuieli/placaje -tamplarie interioara -invelitoare/sarpanta

6 comentarii Comentează

 • #6
  CATALIN MANZATU pe 26 Iulie 2022, 20:50
  Inrebare
  Cum au fost furate un dispensar si un club??? Am intrebat un prieten localnic care locuieste la doi pasi, s-a uitat peste gard si zice ca sunt acolo. Puteti fi mai clari?
 • #5
  Gidea pe 26 Iulie 2022, 16:41
  Poiana
  Aici in Flaminda isi face petrecerile de ani de zile, cu multa bautura,cetateanul de onare al localitatii.Vorbim de primaru nimic si la fel de mic ca alde Cune si Filip.Astia au clubul lor! Saracilor de voi!
 • #4
  Basamac Rudaru. pe 26 Iulie 2022, 14:34
  Belgiene, haordo mo!
  Nu stiam ca belgienii e neam cu noi! Pana acum credeam ca cei din Poiana sunt flamanzi, adica nehaliti, cand colo ei sunt satui de le crapa burdihanele.
 • #3
  Belgianul pe 26 Iulie 2022, 12:43
  Origini
  LOCUITORII SATULUI FLAMÂNDA SUNT DE ORIGINE BELGIANĂ, SUNT FLAMANZI, AU VENIT PE DUNĂRE ( CANALUL RIN- MAIN - DUNARE ). AICI S-A STRICAT BARCA. CA LA CARACAL CARUL.
 • #2
  CETATEAN FLAMANDA=POIANA. pe 26 Iulie 2022, 07:50
  Care-i problema?
  Asa cum a inceput sa lucreze acest site dupa ce a fost vandut de catre dl Cracea, se publica asa zise stiri fara nici un inteles. Titlul articolului nu are nici o legatura cu continutul. Care dna doctor a furat si ce a furat?
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.