Turnu Magurele - Nunta unei politiste cu baiatul unui primar PNL: cerul a sclipit si a bubuit de atata desteptaciune

26 Iulie 2022, 15:12 | 2.786 | 6
Artificii
Car Universal

Artificiile, care au trezit municipiul Turnu Magurele, au fost, in realitate, rezultatul intalnirii atator minti sclipitoare la nunta unei politiste cu baiatul unui primar PNL.

Nu avea cum sa iasa altfel la cati politisti si politicieni au fost atat de aproape. La ce trebuia sa ne asteptam cand se intalnesc atatea genii. Organizatorul petrecerii e protejatul Mafiei judetene, formata din politicieni si autoritati. 

6 comentarii Comentează

 • #6
  Nini pe 27 Iulie 2022, 07:53
  Piața ti**nului
  Cine sa controleze la Victor T,cei care i-au vândut piata orașului?

  Secretarul primăriei se ocupa de aranjamentele florale la evenimentele de acolo,Doamna secretara și SEFA Primăriei Ionela cap de C.L ? am uitat scuzați-mă, Voinea controlează în fiecare seara terasa!
 • #5
  Milsugeti pe 26 Iulie 2022, 19:10
  Cea mai superba nunta
  A fost si o sa ramana cea mai frumoasa nunta! Presupun ca acest articol e scris de cineva care a facut nunta la cort pe ulita! Dc nu s a scris si de celalalte nunti de ti**ni care au rasunat o saptamana pe strazile din Turnu!??? De care nu putea sa doarma lumea???! Un site pe care scriu articole fake numai mizerii
 • #4
  anghel pe 26 Iulie 2022, 16:01
  x
  mai taci draq de taranus din seaca a zis cineva ceva de seaca ?
 • #3
  Sa sugi p**a la toată comuna seaca pe 26 Iulie 2022, 15:31
  Proasta p**a a fost la c*rul mamei tale
  Mai dațiva n p**a mea de găozari Turnu cu căcat, nu are omul voie să facă o nunta, daca va deranjat atunci sa mi belești p**a mie și la toții locuitorii comunei seaca, sa postezi acest comentariu sa vadă lumea cat sunteți de retardați, multa m**e!
 • #2
  danut pe 26 Iulie 2022, 15:22
  z
  concerte muzica ti**neasca mereu artificii si bubuieli la victor ci...iu militia si jandarii aplicati si voi legea sau sunteti surzi si orbi ?
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.