Pesedistii fura de la PSD! Care PSD fura toata tara! Fura mai multi care fura!!!

24 Iulie 2022, 20:56 | 843 | 2
Draghici
Car Universal
Fostul trezorier PSD de pe vremea lui Dragnea, Mircea Drăghici, a recunoscut că a tocat ilegal peste 700.000 de lei din banii primiți de PSD subvenție de la stat și din alt cont al partidului.
A fost în vacanțe în Bali, Singapore, Emiratele Arabe, Punta Cana (Republica Dominicană), Cipru, Sardinia (Italia), Tenerife (Spania), Algarve (Portugalia) și Mamaia.
Pe banii partidului, cu familia lărgită: fiicele, soția, chiar și fosta soție, soacra, fratele, sora, cumnații, chiar și cu vecinii și copiii acestora.

2 comentarii Comentează

 • #2
  Arcica pe 26 Iulie 2022, 01:34
  Sclavi-piper
  Amanta lui Sandu Gheorghe, Cristiana Sclavu Piper, a devazilzat PSD, Roșiori pentru porcul cu chelie!
 • #1
  independent pe 25 Iulie 2022, 14:36
  tara porcilor
  Romania ( Teleormanul ) este tara in care conduc porcii ... iar oamenii muncesc pt porci si pt copii porcilor ! Sa vedem pina cind ?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.