Camioanele fac prapad in Corabia: au distrus drumurile, casele si au oprit apa

22 Iulie 2022, 19:24 | 836 | 0
Car Universal
Corabia

Camioanele incarcate peste normele legale (pietris, cereale, etc) au facut dezastru in Corabia. Strazile pe unde trec sunt distruse de la asfalt la case. 

Astazi, 22.07.2022
CORABIA - ALIMENTAREA CU APĂ, OPRITĂ PE 5 STRĂZI
Compania de Apă Olt Sediul Secundar Corabia intervine, la această oră, pentru repararea unor racorduri rupte de camioanele încărcate cu pietriș care au traversat cartierul "Mahala".
 
Alimentarea cu apă este oprită pe străzile General Praporgescu, Florilor, Oltului, Constantin Brâncoveanu și Ștefan cel Mare, până la ora 14.00.
 
Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali.
 
Având în vedere că este vorba de intervenție de urgență, oprirea furnizării apei potabile nu a putut fi anunțată mai devreme.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.