Turnu Magurele si Primaria lui Super Speedy Gonzales

22 Iulie 2022, 09:48 | 1348 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Speedy
Mi-ar plăcea să scriu despre ședința de astăzi a consiliului local Turnu Măgurele, dar s-a terminat în doar 6 (șase) minute, n-am ce povesti. În schimb, pentru a câștiga timp, scriu acum despre următoarea ședința a consiliului local, chiar dacă ea încă nu a avut loc, știu sigur că va urma același tipar de până acum.
 
Vor fi prezenți între 16-19 consilieri, toți vor acorda vot favorabil pentru proiectele de hotărâre inițiate de către primar. Ședința va dura maxim 30 de minute, indiferent câte puncte vor fi pe ordinea de zi. Poate unul dintre consilieri va pune o întrebare, poate va exista vreo abținere la vot, mici variabile.
Gata, ședința s-a încheiat, vă mulțumesc pentru participare!
 
Bineînțeles, rândurile de mai sus reprezintă o ușoară ironie la adresa membrilor consiliului local Turnu Măgurele. Chiar dacă nu sunt adeptul ideii că între membrii diferitelor formațiuni politice trebuie să existe opinii contrare exprimate în mod înverșunat, mi-ar plăcea să-i vedem pe actualii consilieri mult mai dispuși să identifice și să discute problemele comunității. Deocamdată suntem departe de acel moment.
Total nejustificat este și faptul că majoritatea ședințelor de consiliu au pe ordinea de zi proiecte de hotărâri al căror inițiator este DOAR primarul municipiului.
 
Dacă nu au inspirație, poate onorații consilieri ar vrea să ia în calcul câteva probleme semnalate de către cetățeni, poate își vor face curaj să facă proiecte de hotărâri pentru următoarea ședința.
 
De exemplu, ar putea să facă propuneri pentru problema poluării fonice, deseori răsună muzica în tot orașul, de zici că ești așezat între boxe la un concert al maneliștilor. Ar mai putea să prezinte explicații pertinente cu privire la „coeficientul de neînchidere”, ăla de ne umflă tuturor facturile de apă.
 
Probleme sunt multe, dar..."daca nema putirinta, geaba chichirez galceava"!
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.