Izbiceni - Capitalismul aplicat - albinele (locuitorii comunei) sunt conduse de trantori (edilii)

22 Iulie 2022, 06:13 | 970 | 1
Car Universal
Marian Gulie

Marian Gulie, primar Izbiceni - "Oamenii din Izbiceni sunt receptivi la accesarea fondurilor europene, sunt dornici de muncă, fac asta cu mândrie. Primăria, în afară de faptul că îi informează pe oameni la timp, cu privire la măsurile ce se deschid, nu poate fi decât spectatoarea la fenomenul fabulos care se întâmplă la nivelul comunei. (n.r. Primaria atat poate, cert e ca atat face)

Izbiceniul este într-o continuă dezvoltare și oamenii se uită cu respect la această comună. De aceea, nu sunt de acord ca atunci când cineva vine și aruncă cu noroi asupra imaginii oamenilor din Izbiceni. Mă deranjează cumplit. (n.r. oamenii nu trebuie deranjati de la munca lor)

Țineți-o așa, oameni buni, pentru că este singura cale corectă de a fi oameni bogați, oameni respectați și oameni cu care o să mă mândresc. (n.r. vrajeala de doi lei)

În comuna noastră, se practică un capitalism aplicat. Restul este doar o poveste despre capitalism! (n.r. capitalism aplicat in democratia origanala a lui Iliescu)"

De la sursa

1 comentariu Comentează

  • #1
    Popa pe 23 Iulie 2022, 20:21
    Cea mai proastă comună
    Da, da,ați citit bine. Păi asta e comună dezvoltată ca are mașini si case mari??? Așa și!!!! Viața lor care e?? Muncă, mizerie si boala

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.