Video Momaie si Gogaie de la Alexandria sting focul dupa metoda ,,pisatul boului"!

21 Iulie 2022, 14:03 | 865 | 0
Momaie si Gogaie
Car Universal

Apoi executa ,,dansul pinguinului fript la rotisor" din calciie si genuche! Varianta pompiereasca a Calusului! Apoi se continua cu ,,dansul furtunelor", care sisiie ca sarpele!

Pune mina pe el, ca nu musca si ia-l de coada! Iar cu excesul de apa se uda audienta, intr-un gest de ''ma pis pe voi, ca eu lucrez la ADP si ud trandafirii si panselutele"!

Interzis a se uita persoanele cardiace, femeile insarcinate cu mai multi barbati, copiii de tita etc. caci te caci pe tine de ris (la propriu)! Tineti igienica aproape!AlexandriaTeleormanRomania2/posts/pfbid02kZEMiMCTqZ5U3HhkjoZ7MXySpaLU4b9HVzWij5UBcFZA3rSV3iwFY9yw2BogB43Kl" target="_blank">

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.