Nici dracu nu ne intrece la inventat metode de furat bani. Marian Vasile, primar Studina, Olt - face locuinte ANL pentru a se intoarce tinerii acasa

21 Iulie 2022, 13:16 | 1355 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Vasile Marian

Domnul primar, PNL, are o firma de constructii administrata chiar de tatal lui. Primarul detine actiuni la aceasta firma,  Danstub (incheie contracte de milioane de Euro).

Marian are trecut in declaratia de avere dividente de 339.500 de lei. Studina nu e prima comuna, cu locuinte ANL, din judetul Olt, Visina si Iancu Jianu au proiecte in derulare, dar vor urma si altele, in total 364 de locuinte.

Tinerii au plecat pentru ca nu au locuinte sau pentru ca nu au unde sa munceasca?! Locurile de munca sa fie, case isi fac ei.

Nu e obligatoriu ca firma primarului sa castige contractul, se face "schimb de experienta" cu alta firma de partid (Danstub va castiga in alta parte, nu sunt ei prosti).

Sa nu uitam: director general ANL este corabianul Gabriel Stanciu. 

Contactat de OLT-ALERT, primarul comunei, Marian Vasile, a spus că, prin asemenea inițiative, dar și prin altele care țin de dezvoltarea comunei, se dorește să se creeze condiții ca tinerii plecați la muncă în străinătate să revină acasă.

„Inițiativa construirii acestor locuințe ne aparține și mai vrem să construim încă un bloc, de data aceasta de locuințe sociale, pentru că avem familii care nu dețin proprietăți. Pe de altă parte, legat de locuințele ANL, avem tineri care au nevoie de locuințe și vrem ca mulți alții, plecați la muncă în străinătate cu sutele din localitate, să revină acasă. Sperăm să putem crea condiții ca ei se revină acasă. Sperăm ca, prin introducerea gazelor în comună, economia comunei să se dezvolte, poate reușim să aducem și niște investitori, să creăm și niște locuri de muncă. Cam ăsta e scopul nostru”, a declarat Marian Vasile.

„Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare – proiect tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT) și detalii de execuție (DDE), inclusiv verificare și asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică, aferente obiectivului de investiție „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Olt, comuna Studina, localitatea Studina’’, totalizând 20 unități locative, 1 tronson, regim de înălțime P+3E. Valoarea estimată, fără TVA, a contractului de proiectare și execuție lucrări este de 6.714.561,34 lei”, se arată în documentație.

De la sursa: Olt-Alert.ro si Firma unui primar liberal de comună din Olt, contract de milioane de euro din bani publici în București

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Iosefini pe 21 Iulie 2022, 14:24
#2
Au vazut si nemtii !
Aprobarile pentru cunstructiile de vile din cimitirul municipal le da Cone.Primarul se face ca nu vede.Este ca suntem luati de papagali!?Sa fie vreun interes material aici din partea celor doi?
Nae zidaru pe 21 Iulie 2022, 13:54
#1
Fiecare face numai după interes și profit
Fără investiții viabile,o infrastructură funcțională,atragere de investitori serioși și crearea unor noi loc*ri de muncă,nu se va realiza nimic bun.Toate astea sunt doar povești de care am tot auzit de zeci de ani,și care sunt profitabile doar pentru unii.Și pe la noi se construiește în draci,se fac tot felul de clădiri ce seamănă cu moschee,iar unele cu un ansamblu de ANL-uri,dar în cimitir.Cui folosesc astea,cine le eliberează autorizații de construcție și cine are de profitat după asemenea kitsch-uri?Ne țigănim cu toții în loc ca alții să se civilizeze și să aibă un comportament social normal cu respectarea legilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.