Unul dintre locotenentii lui Dragusin s-a autodenuntat. Vorba care zice ca: "fiecare pesedist are macar o firma de constructii" e adevarata! Ba, chiar unii o tin acasa, in chilotii nevestei!

20 Iulie 2022, 05:17 | 1273 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
DNA

Este cazul si unuia dintre locotenentii lui Dragusin (zis mai nou si Hapometru, alias NikVic) pe numele sau Neacsu Gheorghe Ionut - director al Parcului Industrial Alexandria, care se ocupa cu agricultura, anul asta rapita!

Meserie banoasa ,,frecatul mentei" la curu lui Dragusin, dar si inspirationala, caci omul si-a deschis acasa, o firma de constructii, cu care ce sa vezi, construieste pe mosia lui Dragusin!

In prostia lui sincera, gagiul si-a publicat declaratia de avere si de interese, cu adresa personala, firmele personale, plus firmele unde este pus de PSD in CA si AGA! https://abpark.ro/wp-content/uploads/2022/05/declaratie-avere-si-interese-2021.pdf
Din aceasta rezulta ca: sotia Daniela Roxana a incasat cu titlu de salariu suma de 51.972 lei de la SC IDIS CONSTRUCT SERVICE SRL!

La adresa Municipiul Alexandria, Str. 1 MAI, Bloc 202, Scara c, Etaj 3, Apartament 55, Județ Teleorman, Cod poștal 140093 este si domiciliul tovarasul consilier judetean, dar si sediu social al firmei in cauza, unde nevasta e persoana de contact! https://www.risco.ro/verifica-firma/idis-construct-service-srl-cui-37153887?fbclid=IwAR1i3RjmsRaAzxyojMWW0DlH412ynM_WkDHc0Ve7nzAhgekhEyQhuQCEfdc

Prost sa fii, noroc ca esti, tovarase Neacsu!
Lucrari mai importante realizate de la bugetul local Alexandria:1.066.967 lei - amenajare clubul pensionarilor, 1.070.950 lei - reparatii la Scoala nr.5 Alexandria!
Plus1.789.073 lei - reparatii la gradinita din Comuna Olteni!

https://sicap.ai/licitatii/firma/189021?fbclid=IwAR3Ty4CiLMtZVPH_Oz75ox-I-xqQ6Bufnch3yLjm9S8IVnPZbEQJ89ahfG4
Caz clasic de ANI si DNA, cu condamnare rapida in 48 h! Practic omul s-a autodenuntat!!!
La citi mai multi ca el!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.