Turnu Magurele - Mafiile PSD si PNL se bat pentru a contracta repararea acoperisului Scolii Generale Nr. 4 Turnu Magurele

18 Iulie 2022, 22:16 | 1.154 | 2
Car Universal
Acoperis

In urma furtunii din luna mai, Scoala Generala Nr. 4 din Turnu Magurele a ramas fara acoperis.

Consiliul Judetean si Prefectura se bat pentru a repara acoperisul. Amandoua vor sa acorde firmelor protejate contractul de 650.000 de lei (foarte mare suma). PNL prin Prefectura si Guvern, PSD are Consiliul Judetean.

De ce se repara acoperisul si nu se pune carton si alte izolatii?! Au aparut tot felul de materiale si solutii. De ce? Pentru ca banii sunt directionati catre firmele protejate. A facut bine furtuna. Nu e contract pe fonduri europene si se poate fura in liniste.

Cine garanteaza pentru acoperis la o eventuala furtuna?! 

2 comentarii Comentează

 • #2
  Elev pe 19 Iulie 2022, 15:27
  Intrebare
  Popa cu cine voteaza?
 • #1
  Vă vedem incompetența zilnic pe 19 Iulie 2022, 09:51
  Aceleași metode primitive
  Doamne ferește să vedem o altă fururnă ce se va lăsa și cu victime omenești,mai ales în jurul unei unități de învățământ.Veți înfunda pușcăria mulți dintre cei ce ați propus și aprobat asemenea modele de construcții.Ați văzut reabilitarea cu fonduri europene ale multor bloc*ri și clădiri administrative din multele orașe ale țării?Nu numai că sunt eliminate risc*ri,imaginea și arhitectura arată altfel,dar se pot instala,tot cu fonduri europene,multe panouri solare pentru suplimentarea cu energie verde.Pentru asta îți trebuie și puțină pregătire,studiu,viziune și mai puțină spre deloc dorință de a fura.În rest,se pot face multe lucruri bune atunci când există onestitate și profesionalism.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.