Ne arde pamintul sub talpi! Incendiul de vegetatie de ieri este mic pe langa mega-incendiile de miriste care nu sunt langa drumuri importante

18 Iulie 2022, 17:20 | 1016 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Incendiu

Cel mai mare incendiu de vegetatie ierboasa din istoria Teleormanului, a avut loc ieri, cind timp de 3 ore, circulatia a fost oprita pe E70, intre Vaceni si Vitanesti!

Au ars mai mult de 100 de hectare de miriste si vegetatie uscata! Au ars pina si tufisurile verzi de pe marginea drumului! S-a topit asfaltul de pe carosabil pe circa 1 km de drum!

Intrucit, Garda de Mediu nu da amenzi, iar APIA nu taie subventiile fermierilor inconstienti si criminali, care dau foc cimpurilor, fenomenul se repeta in fiecare week-end, cind ce sa vezi cele 2 institutii sint in week-end!

Si oricum la fermieri se mai gaseste niste motorina la canistra, porc la carcasa, miel belit la protap, oua la caserola, vin la damijeana etc! Niste porcarii!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
anghel pe 18 Iulie 2022, 18:02
#1
a
asa se face de sute de ani sa se elibereze terenul ! sau il coseati voi ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.