Breaking News! Nemtii au distrus Piata Municipala din Turnu Magurele. De ce? Ca sa cumparam de la Kaufland si Lidl.

15 Iulie 2022, 06:20 | 1658 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Piata

Comentariul zilei -  "zonă agroalimentară importantă, unde majoritatea produselor sunt expuse pe jos, în praf și printre alte produse second hand, arată jalnic (intrarea în piață este ocupată de încălțăminte și îmbrăcăminte veche și alte mizerii aduse de prin tomberoanele din alte țări).

Hala pieții este goală, iar împrejurimile sunt sufocate de mărfuri expuse la întâmplare, ocupând multe locuri de parcare. Nici după atâta timp nu se dorește un comerț civilizat în care să fie sprijiniți adevărații producători, nu cei ce nu știu cum arată o sapă, și ăia nu sunt puțini.

Controlul sanitar-veterinar lipsește, iar mărfurile senibil perisabile sunt expuse pe trotuare și străzi până să ajungi în piață. Și toate astea fac parte din oglinda primăriei."

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Grădinaru pe 16 Iulie 2022, 13:52
#3
Cu asemenea conducători...
Intradevar,piata este oglinda unei administratii locale a oricărei asezări.Oglinda Primăriei Turnu Măgurele este făcută cioburi în urma tuturor acțiunilor ei.
Psd pe 15 Iulie 2022, 14:32
#2
Sacalii roșii
Se lauda un psd-ist din guvern că scoate intermediarii din piețe, eu am constatat că s-au înmulțit!
Mugurel pe 15 Iulie 2022, 09:01
#1
De unde se împute peștele?
Întotdeauna am fost specialiști în a arunca pisica și a da vina pe alții pentru neputința și nepriceperea noastră în a face lucrurile să meargă mai bine.Alții știu să construiască,să facă lucruri noi și moderne,iar noi numai să cârpim,să spoim tot ce este vechi și perimat,să furăm din investițiile proiectate inițial,după care să ne văietăm tot timpul.Oameni răi străinii ăștia,noi suntem buni și harnici, motiv și pentru care suntem recunoscuți peste tot în lume.Iar când sunt prinși,urlă ca au încredere în justiție,dar seviciile și proc*rorii au ceva cu ei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.