Cine spune adevarul despre moartea senatorului Constantin Biciu?!

14 Iulie 2022, 20:36 | 1704 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Constantin Biciu

Comentarii

Pentru Miki Shpaga

Înțelegem ca latul se strânge si vine disperarea, dar măcar schimbați placa, asta cu infarctul a lansat-o Poliția ca sa scape. Conform documentelor din spital, C.Biciu a fost lovit din spate, a suferit multiple fracturi de coloana, hemoragie interna etc. A fost făcut zob, mașina procurorului fiind praf pe partea dreapta, șoferul nici măcar nu l-a văzut, l-a acroșat, nu exista urme de frânare. Și pentru cei care tot pun placa asta cu infarctul, nici după toate traumele menționate incompatibile cu viața, C.Biciu nu a făcut infarct, inima i-a rezistat. Așa ca degeaba pune agentul șef de poliție MS placa asta, el o sa cada primul. Apoi MDI, cel care a declarat ca era la volanul mașinii procurorului, apoi procurorul. Răbdare si mulți ani de închisoare va dorim.

Miki Șpagă

Băi retardaților, nu l-a lovit nici o mașină pe senatorul p...lui. I s-a făcut rău, și un șofer aflat la fata locului (un anume Gabi din Odaia) a sunat la 122. Biciu a făcut infarct. Nu mai bateți câmpii aiurea!

De la sursa: De ce dl procuror si-a vândut imediat Loganul implicat în accident? Sa uite prostimea, sa nu-l mai vadă cu acea mașina?

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
FLORIN. pe 19 Iulie 2022, 20:44
#9
Lui Ramses.
As vrea sa raman un om civilizat si sa nu-ti spun ca esti un CRETIN, dar nu pot!.NU AM FOST LA LOCUL ACCIDENTULUI CA SA STIU CUM S-A INTAMPLAT. AM FOST INSA LA SPITAL (SUNT MEDIC) SI L-AM VAZUT PE DL ING BICIU CUM A FOST ADUS SI CUM A MURIT. Mai departe, nu spun CE AM AUZIT, PENTRU CA NU AR AVEA NICI O VALOARE.
Ramses pe 19 Iulie 2022, 11:39
#8
Lui Florin
Tu de unde știi asta? Ai avut acces la UPU în momentul acela? Nu mai mâncați căcat, Biciu nu a fost lovit de nici o mașină. Nu s-a spălat pe jos cum aberati voi (de altfel nici nu este posibil sa nu lași macar o urmă). Canicula asta face rău în capul unora. Apropo, dacă ai date certe, de ce nu le faci publice organelor în drept? Vezi că dacă e așa intri la tăinuire și se lasă cu pripon. Dacă ești prost, nu claxonat! Te ia gua pe dinainte și intri la belele ca prostul.
Varu pe 18 Iulie 2022, 17:23
#7
Mitica rulz
Bai Mitica, tu n-auzi ca n-a sunat niciun băiat din Odaia, a sunat ma-ta din sufragerie și te-a rugat sa nu te faci milițian ca debitezi numai prostii.
FLORIN pe 17 Iulie 2022, 07:33
#6
Pentru Mitica.
Nici tu nu stii adevarul, nu esti informat, sau ascunzi adevarul. Am sa spun eu ceea ce este cert: DL ING BICIU A MURIT IN SPITAL CU TREI COASTE RUPTE SI COLOANA VERTEBRALA DISTRUSE. CUM SI CINE L-A LOVIT, NU SE SPUNE.ASTA-I ALTA CHESTIE.
Tica pe 17 Iulie 2022, 06:20
#5
Upu
Bă Mitica tu scrii prostii
Mitică pe 16 Iulie 2022, 18:45
#4
Postare de rahat
Băi proștilor, Bîciu a făcut accident vascular pe șoseaua portului, unde se plimba cu bicicleta, iar un băiat din Odaia, care mergea cu mașina a sunat la 112. Nici un proc*ror criminal, nici o crimă, aberațiile astea sunt doar în creierii voștri seci. O regulă cutumară a jurnalismului cere să verifici știrea din trei surse independente. A vorbit vreunul dintre retardații de la turnucuștiri cu cei de la Ambulanță? Dar cu cei de la Poliția Rutieră? Aveau și temeiul legal, care este legea accesului la informațiile publice. Legea obligă instituțiile publice să difuzeze aceste informații cu caracter public, cu excepția celor clasificate ca secret de stat sau de serviciu. S-a interesat cineva înainte de a posta aiurelile astea? Bineînțeles că nu, dar precum se spune: calomniază în mod repetat, așa minciuna devine adevăr.
Florina Costea. pe 16 Iulie 2022, 15:40
#3
O intrebare pentru toti.
CINE SUNT CELELALTE 4 PERSONAJE DIN FOTOGRAFIE?. PE DL ING BICIU L-AM CUNOSCUT.
Stefan Nitu. pe 15 Iulie 2022, 20:50
#2
Ati devenit enervanti!
Din ceea ce scrieti de vreo trei luni intelegem ca voi stiti adevarul dar nu vreti sa-l spuneti, pentru ca nu este ceea ati apucat sa insinuati prima data. Am aflat de la martorii oculari ca ei au vrut sa-l difuzeze pe acest site, dar nu a fost acceptat!
Stela pe 14 Iulie 2022, 20:51
#1
Crimă
Ce fac consilierii liberali in legătură cu moartea fostului lor coleg, Bâciu? Ce face Musat,care a făcut pact cu PSD?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.