Video Lectie de opozitie. Corabia - Mihaela Safta - unul dintre putinii consilieri cu respect pentru cei care i-au dat votul

14 Iulie 2022 | 844 vizualizări | 1 comentarii
Mihaela Safta
Mihaela Safta
La propunerea primarului, Consilierii Locali PSD-PMP au votat azi (n.r. 7 iulie) alocarea sumei de 2.684.000 lei (26 de miliarde vechi) pentru plata salariilor celor care sunt angajați la întreținere grădini publice, celor din domeniul culturii si celor din domeniul transporturi, astfel:
- cheltuieli de personal - 604.000 lei - întreținere grădini publice parcuri si zone verzi
- cheltuieli de personal- 1.790.000 lei - alte servicii in domeniul culturii, recreerii si religiei
-cheltuieli de personal- 290.000 lei - transporturi
 
În total, orașul Corabia plătește 2.684.000 lei ( aproape 27miliarde) pentru angajații de la cultură, întreținere spații verzi și transporturi.
 
L-am întrebat pe primar câți oameni sunt plătiți din acești bani și timp de 5 minute s-a bâlbâit nevrând să răspundă. Cred că s-a speriat și el de numărul mare de angajați plătiți din bani publici.
Nu știu cum vi se pare vouă suma asta, dar să plătești 18 miliarde salarii la serviciul cultură în Corabia unde nu există evenimente culturale, este prea mult!
Comentarii (1) Adaugă comentariu
normal pe 19 Iulie 2022, 17:51
#1
ca pesede-ului si penele-ului
nu le place usr-u... unde exista administratie usr totu merge ca in occident... orase c*rate, loc*ri de munca, transport in comun c*rat, 0 angajati pe pile prin primarii, adica invers fata de ce vor psd-u si pnl.u...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.