De ce s-a scufundat Corabia: Primăria falimenteaza orașul cu bună știință

14 Iulie 2022, 04:38 | 1157 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Tarife
Afaceri care ascund alte acte de coruptie ale edililor.
 
Din banii orașului au fost achiziționate mai multe utilaje buldoexcavator, tocător , excavator, ce au fost transferate către firma Servicii Comunitare Corabia SRL (firma inființată cu acte false la Registrul Comerțului pentru care fostul secretar al primăriei a primit condamnare) .
 
Din bugetul local se pompează bani către aceasta firma, dar pana in acest moment nu avem nicio informație privind activitatea firmei, nu știm daca este pe profit sau pierdere, câți salariați are, ce bilanț depune, ce cheltuieli are.
 
Cu toate acestea, la propunerea primarului, Consiliul Local Corabia trebuie sa aprobe tarifele propuse de către societatea Servicii Comunitare Corabia S.R.L. care sunt foarte mari in raport cu preturile practicate pe piață.
 
Cu alte cuvinte, din banii noștri am cumpărat niște utilaje pentru a căror folosință trebuie sa plătim dublu față de prețul pieței.
Voi ce părere aveți despre aceste tarife? Clic pe foto pentru vizualizare tarife. 
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.