De ce dl procuror si-a vândut imediat Loganul implicat în accident? Sa uite prostimea, sa nu-l mai vadă cu acea mașina?

10 Iulie 2022, 20:44 | 2469 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Constantin Biciu

Comentariul zilei - Intrebare - De ce dl procuror si-a vândut imediat Loganul implicat în accident? Sa uite prostimea, sa nu-l mai vadă cu acea mașina?  Vrea sa stearga urmele de orice fel. 

MINUNE! LIA OLGUȚA VASILESCU L-A ÎNVIAT PE CEAUȘESCU! OLTENII AU MÂNCARE, EPOCA DE AUR E ÎN FLOARE

Intrebare pentru primarul din Turnu Magurele - de ce nu cereti oamenilor legii sa comunice cum a murit cel care v-a fost sef, coleg, etc. Senatorul Constantin Biciu a fost o personalitate a orasului. Primarul este reprezentantul turnenilor sau al Mafiei Locale?!

ȘI CU PORCUL GRAS ÎN BĂTĂTURĂ ȘI CU SLĂNINA-N POD NU SE POATE!!!

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Miki Șpagă pe 14 Iulie 2022, 22:14
#13
Milițianului vesel și altor mîncători de c....t
Băi retardaților, sunteți atât de penibili încât ți prostul satului râde de aberațiiler voastre. Cum mă, Bîciu era așa de periculos încât Putin a dat ordin proc*rorilor p...lii șă-l căsăpească? Băi Justițiarul lui pește, tu nu sesizezi că ești idiot? Caută prostul satului fișa medicală de la UPU Turnu Măgurele ce plm fracturi a avut senatorul p..lii. Nimic. Tipul a făcut infarct. Crima este doar în capetele voastre seci. Băi proștilor, sunteți penibili! Și idioți congenitali!
Milițianu vesel pe 14 Iulie 2022, 19:52
#12
Miki Spaga
Bai Miki, te-au rugat insistent colegii sa nu mai postezi obiectul muncii (spaga) pe forumuri, deoarece cauzează.
Cetateanul X pe 14 Iulie 2022, 19:40
#11
Mafia
Ce ar trebui sa ne ingrozeasca este ca daca astia au fost in stare sa musamalizeze un astfel de caz, biciu chiar fiind cunoscut in oras, fost director la uvcp si senator, pe noi astia mai parliti, militienii sint in stare sa ne anuleze si certificatele de nastere daca-i calcam pe coada.
Garcea pe 14 Iulie 2022, 19:27
#10
IQ
Pe militieni nici nu-i duce capul, putina imaginatie baieti, degeaba postati aici ca nu l-a lovit nicio masina pe biciclist, ca nu se voteaza la comentarii. Iar daca titlul asta ca proc*rorul deja a vandut masina implicata in accident e pe bune, devine chiar ireala treaba. Hai Cetatea, hai romania, militia e cu noi. Tara lu’ peste prajit.
Justice pe 14 Iulie 2022, 18:06
#9
Pentru Miki Shpaga comentariul 8
Înțelegem ca latul se strânge si vine disperarea, dar măcar schimbați placa, asta cu infarctul a lansat-o poliția ca sa scape. Conform documentelor din spital, C.Biciu a fost lovit din spate, a suferit multiple fracturi de coloana, hemoragie interna etc. A fost făcut zob, mașina proc*rorului fiind praf pe partea dreapta, șoferul nici măcar nu l-a văzut, l-a acroșat, nu exista urme de frânare. Și pentru cei care tot pun placa asta cu infarctul, nici după toate traumele menționate incompatibile cu viața, C.Biciu nu a făcut infarct, inima i-a rezistat. Așa ca degeaba pune agentul șef de poliție MS placa asta, el o sa cada primul. Apoi MDI, cel care a declarat ca era la volanul mașinii proc*rorului, apoi proc*rorul. Răbdare si mulți ani de închisoare va dorim.
Miki Șpagă pe 14 Iulie 2022, 12:53
#8
Postacului (Claudiu Cracea)
Băi retardaților, nu l-a lovit nici o mașină pe senatorul p...lui. I s-a făcut rău, și un șofer aflat la fata locului (un anume Gabi din Odaia) a sunat la 122. Biciu a făcut infarct. Nu mai bateți câmpii aiurea!
Darth pe 14 Iulie 2022, 02:43
#7
Timpul s-a sc*rs
Desi pare ca increngatura proc*ror Oancea, politie, primarie, spital, judecatorie, jandarmerie, serviciul de ambulanta este betonata in musamalizarea cazului C. Biciu, de data asta pur si simplu mafia locala a mers prea departe. Turnu Magurele a intrat pe radarul unor institutii de profil iar tavalugul va incepe de la spitalul din oras, va trece prin proc*rorul Oancea si politistul care a intocmit procesul verbal in cazul accidentului lui C. Biciu, va continua cu serviciul de ambulanta si se va incheia apoteotic cu primaria. Cazul a fost scanteia care a aprins toate institutiile putrede din oras.
Ypse pe 12 Iulie 2022, 13:59
#6
Postare de rahat
Și ce era Biciu așa de important? Mă, voi sunteți cu capul?
Uve pe 11 Iulie 2022, 21:56
#5
Completare
Și în acest fel a-ți deschis cutia pandorei, a-ți lasat și lăsați loc speculațiilor de tot felul !
Uve pe 11 Iulie 2022, 20:49
#4
Părerea mea
Acest scandal putea evitat de la început dacă miliția sau parchetul dăteau un sc*rt comunicat de presa, sec, în care mentionau ca un conducător auto cu un Logan a accidentat un biciclist pe șoseaua combinatului.

Ce era bai fraților atit de greu, de secret ?! Nimic !

Dar voi, dlor șefi din instituțiile menționate v-ați decredibilizat și a-ți pus în lumina foarte proasta pentru opinia publica, pentru noi cei care va plătim, instituțiile care le conduceți.

Păcat !
dna pe 11 Iulie 2022, 13:36
#3
info
lucrurule sunt simple,Un proc*ror salvat de sistem pt. a nu face puscarie pt,ca a omoarat un om va fi executantul perfect pt.sistem.Cuclea,Codrea,prim proc*rorul de la parcEhtul din Turnu Magurele,Voinea Catalin (comandatul politiei din Turnu Magurele) si nu in ultimul rand colegii din Alexandria ai proc*rorului Oancea Florin sunt complici la acesta musamalizare a crimei.Donmule proc*ror Oancea Florin,chiar de c*rand ati acvut botezul celui de al doilea copil,v ati putut buc*ra ? Intr o buna zi veti plati pt.acesta crima.Asa sa va ajute DUMNEZEU.
Ochiul și timpanul de pe la noi pe 11 Iulie 2022, 09:22
#2
România e încă foarte bolnavă și umilită
Cum de către cine?De către toți cei care au ”luptat” și lucrat de peste 30 de ani ca ea să ajungă unde e azi.Mediocritatea este promovată și reprezentată la vârful tuturor județelor țării,stă în fruntea majorității instituțiilor statului și este prezentă inclusiv în parlament și guvern.Despre ce meritocrație,performanță și progres economic mai poate fi vorba?Așa a fost dorită și construită conducerea statului după momentul 89.Numai într-un haos legislativ,și o stare de adormire indusă a celor din executiv,poate fi distrusă și vândută o țară.Cu tot ce are ea mai de preț și mai recunoscut în lume.În fiecare zi vedem și simțim cum prosperitatea s-a instalat doar pe la unii,cu precădere la cei ce-și arată competențele pe la stat.
Baros pe 10 Iulie 2022, 22:10
#1
.
Numai băieți buni la turnu magurel 'valorile României'
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.