Vrem sa vedem cu ochii nostri (live) cea mai banoasa meserie din Turnu Magurele

9 Iulie 2022, 10:32 | 1.667 | 6
Primaria Turnu Magurele
Car Universal

Consilierii locali din Turnu Magurele castiga 10.000 de lei intr-un an, 800 de lei pe luna.

Banii acestia sunt pentru 15 - 20? de minute prestate intr-o luna (atat dureaza o sedinta de CL Turnu Magurele).  In sedintele de Consiliu Local nu se dezbate nimic, se aproba pe banda rulanta proiectele de hotarari propuse de primar.

Vrem sa vedem si noi cum muncesc cei care ne reprezinta. Ce propuneri sunt pentru dezvoltarea orasului, daca sunt. Vrem sa vedem ce politica se face la  Turnu Magurele, pentru a fi informati si pentru a ne alege reprezentantii in cunostinta de cauza, nu se ce ne spun ei in campanii electorale si atat.

Nu vrem sa ni se relateze de altii, vrem sa vedem cu ochii nostri. In Alexandria si Rosiorii de Vede se transmit live si se inregistreaza sedintele de Consiliu Local. Nu costa nimic, doar vointa si se rezolva. 

6 comentarii Comentează

 • #6
  Alegător pe 12 Iulie 2022, 16:21
  PSD=PNL
  In Turnu ,toți sunt aceeași clică! Pe consilieri îi interesează doar banii și interesele lor personale! Cunoașteți vreun consilier local care să aibă o luare de cuvînt,o inițiativă? Toți consilierii locali ai PNL,sunt vinduti PSD! Trădători și oportuniști,au înșelat așteptările electoratului!
 • #5
  Vasilica pe 11 Iulie 2022, 11:10
  Primarie
  Oameni buni va citesc nemulțumirile și sunt în asentimentul vostru.va anunț ca s a înființat un partid nou cu oameni noi c*rați, care nu au mai făcut politica și care chiar vrea sa facă lucruri ptr cetățenii acestui oraș.va asteptam.sa nu mai stam pe margine și sa comentam.sa trecem la fapte.
 • #4
  GiCAcoNTRA. pe 11 Iulie 2022, 08:00
  Lui Ion.
  Nelutule scump, spune-ne tu pe cine sa votam? Nu stiu cum dracului se intampla ca de la 1877 incoace poporul roman voteaza numai pe cine nu trebuie si dupa aceea nu spune cine trebuia votat?!
 • #3
  Belu Adrian pe 11 Iulie 2022, 07:36
  Turnu de stiri
  Toți sunt parșivi.Acei bani trebui sa meargă la investiții
 • #2
  Ion pe 9 Iulie 2022, 17:08
  Sacalii roșii
  Toți consiliieri sunt aserviți psd-ului,niște analfabeti functionali puși pe capatuiala. Numai bunul Dumnezeu și DNA-UL ne mai scăpa de ei. Cu o condiție-în 2024 să votăm pe cine merita!
 • #1
  Gigi pe 9 Iulie 2022, 15:16
  Intrebare
  Sunt cunsilieri locali din partea Psd care dau cu subsemnatul la politia de proximitate la Alex!Asa vorbeste gura tirgului,dar daca este asa,va dati seama in ce mocirla a ajuns CL din Tr.Magurele?Cum este primarul asa este si pistolul!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.