Fostul IME a fost vandut?! Ce se pregateste?

08 Iulie 2022, 21:04 | 2690 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
IME

Prin oras se aude ca se pregateste pentru a depozita cereale. Ramane sa vedem. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Constantin Popa. pe 13 Iulie 2022, 15:23
#6
Domnule pensionar #4
Daca ai lucrat la et.2- deci la Proiectari- spune daca ai avut vreo relatie cu ing. Popovici Ion, fost turnator voluntar la Sec*ritate si, dupa REVOLUTIE-mare revolutionar, ajuns presedinte al organizatiei PNCD locale, candidat la postul de Primar pana a fost demascat si alungat din oras. La Proiectari s-a format dupa 1989 un cuib de sustinatori ai lui Basescu-prin Liviu Dragnea.
LIVIU OLTEANU. pe 11 Iulie 2022, 17:44
#5
O intrebare.
Stiti in ce hal au ajuns constructiile? Multe trebuiesc demolate si reconstruite!Stimate #4: ai ceva dreptate, dar ai c*raj si spune cine esti. Daca esti pensionar, de cine iti mai este teama?
Pensionar et.II pavilon IME pe 09 Iulie 2022, 18:59
#4
Și care e destinația,solar?!
Corect,domnule Vasile,numai că,persoanele pe care le numiți SPECIALIȘTI,nu au fost decât niște neisprăviți în funcțiile și pregătirea pe care pretind că au avut-o pe la IME.Au fost niște simple preșuri ale conducerii,fără nicio performanță,lafel ca și cei ce au dat buzna în primărie,ejectați de prin combinat.Nu cred că mai trebuie numiți,e jenant.Asta e tradiția în PSD,ca un conducător să fie înconjurat numai de oameni slabi,slugarnici și ascultători,ca acel conducător să poată conduce lejer întreaga turmă.Eee,nu vă mirați,așa a s-a desfășurat și ascensiunea lui Cuclea,sau ce credeați,că a fost adus de pe la vreo universitate ori o firmă de renume?Nu,s-a făcut o întâlnire între Dragnea,Mohanu și alți câțiva consilieri,și uite cum a ieșit limbricul.Tot în același registru s-a desfășurat și ședința de la hotel,când un consilier local a fost sechestrat până ce PSD a obținut votul dorit,în urma a 70 de mii,nu de lei.Asta s-a vorbit la acea vreme.Practică veche,cu roade numai pentru hoți.
anghel pe 09 Iulie 2022, 11:14
#3
u
se face mall la ime cel mai tare din tara
Vasile pe 09 Iulie 2022, 09:24
#2
Sef personal
Specialistii de la IME sunt acum grupati in primarie!Dupa ce au devorat bugetul local cu proiecte fanteziste si salarii nesimtite,ar putea revenii pe vechea platforma ind.,sa vada si ei cum este sa muncesti in privat,unde linguseala si trasu mitei de coada nu mai au succes.
LIVIU OLTEANU. pe 09 Iulie 2022, 07:18
#1
Eu am auzit altceva.
Se zice ca ar fi bun pentru o fabrica de panouri fotovoltaice. Problema este ca nu exista personal calificat si nici scoli pentru formarea specialistilor si nici profesori. Inginerii turneni plecati prin tara nici nu vor sa auda de o revenire la Turnu, oricat de mari ar fi salariile.Cat despre depozit de cereale, nu-mi inchipui cum poate exista.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.