Ciuma Rosie Uituca a dat bani catre site-uri pentru promovare, dar a uitat cui!

07 Iulie 2022, 21:44 | 1152 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Antena

Cuplul Dragusin-Gadea l-a luat in brate pe ,,aaaaa, nu stiu nimic de asta"!

Probabil Antena 3 Alexandria s-a nascut din spuma marii de la sampania lui Gadea-Raspopitul, iar Teleormaneanul este un site de sorginte civila, care citeste apometre si repara balustrade!

Ce sa mai zicem de Ziarul Teleormanul si Gazeta de Teleorman, care demoleaza constructii, imprima tricouri sau umfla baloane!

Lolek si Bolek de TR par sa fie emblema PSD-ului, caci asa dragoste mai rar, intr-un partid cam intolerant cu minoritatile sexuale!
Deci mai multa lecitina si mai putina viagra, stimabililor!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Bubina pe 08 Iulie 2022, 13:24
#2
Adevăr
Cele doua persoane Gidea și dragusin au fost oameni onorabili și nu l-au trădat pe Dragnea dat in schimb a făcut-ob fiul sau stefanel Bombonel Ilie Dragnea de la gratia -Buc*rești a cu,complicitatea directorului economic de la ferma salcia .Aceste persoane sunt primele care l-au futut in gura și i s-a ingreit dinții,cu toată opoziția. Lui Emil lungu (consilier. De taina al lui Dragnea ),care ulterior la cerința expresa a directorului economic al fermei salcia (Ilie elenena),a fost mazilit și trimis acasă.
Vechea sec*ritatea e peste tot pe 08 Iulie 2022, 11:34
#1
Noii bogați milionari din banii românilor
Televiziunea unui sec*rist putred de bogat numai din banii românilor,și susținut de partidul al căror membrii,mulți niște hoți dovediți,alții încă nedovediți,au spălat creierii românilor cu miile de emisiuni în care era pomenit obsesiv numele de Băsescu,uitând de banii furați de către patronul acestui trust media,imediat după revoluție.O țară în care minciuna,dezinformarea și hoția sunt considerate virtuți,dreptatea și adevărul sunt din ce în ce mai greu de arătat și probat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.