Coruptia si conditiile de munca din tricotaje: 40 de grade la locul de munca, ITM, Prefectura o freaca la rece, aer conditionat

05 Iulie 2022, 23:00 | 1617 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Textile

Zilele caniculare aduc o problema in plus pentru textiliste: 40 de grade, umezeala, boli cauzate de "curent". Institutiile statului stau la rece si asteapta spaga si salariul.

Proastele trag din greu pentru ca niste smecheri nu-si fac datoria. Sa enumeram cateva institutii cu atributii: ITM, Prefectura, primarii, etc. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Croitoru pe 06 Iulie 2022, 09:29
#1
”Plevusca”e buna doar la vot
Parte din banii cu care se platesc facturile de la c*rentul care alimenteaza aparatele de aer conditionat din institutiile amintite vin din taxele si impozitele platite si de catre aceste amarate de textiliste.Credeti ca-i intereseaza pe cei din birouri?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.