D. Mario, seful clanului care aduce droguri in Zimnicea, a fost prins drogat la volan

2 Iulie 2022, 00:53 | 2.859 | 6
Drog
Car Universal

Seful clanului care aduce și comercializează droguri în Zimnicea a fost prins drogat la volan, in centrul orașului, de către poliția Alexandria.
Orașul este terorizat de acest D. Mario. In urma cu câteva luni a mai avut parte de câteva descinderi, unde s-au găsit droguri.

6 comentarii Comentează

 • #6
  Dragut ion pe 27 Noiembrie 2022, 17:39
  Replica
  Veniți ba dracu și spuneți mi în fata ce a aveți de zis lasilor! Mizerii ce sunteți!
 • #5
  SugiMielu’ pe 6 Iulie 2022, 15:50
  Numai abureli
  Claudiu e șeful la toată rețeaua? Nu puteai sa alegi și tu altul mai destept? Nu ca mario ar fi destept ca și asta e prost de pute pamantu’ sub el. Eu am auzit ca Mario e, ca aducea droguri de la turnu? Asta nu știi? Ca le datea la copiii? Ca toți vindea de la el, acum nici nu mai contează cine e șeful lor. Important e ca au intrat peste toți și acum l-a prins pe el la volan. Mario și ta’su sunt 2 sifoane, 2 lătrăi, acum ăla bătrân se întreabă de ce l-a turnat astia in dosar pe mario. Mulți au făcut-o, îți spun eu nița de ce, latrau ai fost de când te știi, așa l-ai învățat și pe mario sa fie, așa e și lumea cu voi.
 • #4
  Mihai pe 3 Iulie 2022, 09:34
  Seful drogurilor
  Seful drogurilor este Claudiu zis Cioachi el aduce droguri din spania si le vinde in oras . Politia sa isi faca datoria si sa verifice sursa banilor acestui individ care isi permine sa stea cu chirie la nicolae sa isi faca apartament la scoala 3 si sa ia masa numai in oras. El este Cioachi SEFUL DROGURILOR DE LA ZIMNICEA !!!!! NEVASTASA VINDE SI EA IN PARC LA LOCUL DE JOACA .
 • #3
  Matilda pe 2 Iulie 2022, 22:28
  Adevaratul vinovat
  Daca vreti sa se stie adevarul este ca asta care a fost prins consuma dar pe noi ne intereseaza cine baga drogurile in oras. De ce nu spune lumea adevarul ca toti consumatorii cumpara de la Cioachi si de la nevastasa . El aduce droguri din Spania si le vinde in oras. ASTA ESTE ADEVARUL !!!!!!
 • #2
  John Don pe 2 Iulie 2022, 05:53
  Protejatul primarului
  Acest individ e protejatul primarului Petre Pirvu. Taică-su Drăguț Ion este angajat la primărie și este mâna dreaptă a primarului. La el sunt și cardurile rudarilor care sunt plecați în afara. Le încasează ajutorul social și împarte banii cu primarul
 • #1
  Gheorghe pe 2 Iulie 2022, 03:23
  Orașul terorizat
  A terorizat orașu' nenea asta.
  Da' cum se face de are clienți în oraș???
  Oricum sunt terorizați și clienții...sau poate e tactica să-l terorizeze și ei pe el

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.