Cainele, prietenul omului - Turnu Magurele si Zimnicea: de la otravirea cainilor la o problema pentru primarii

29 Iunie 2022, 13:55 | 1765 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Petrica

Primariile din Turnu Magurele si Zimnicea nu vor sa rezolve situatia cainilor comunitari. Cele doua institutii vad o problema foarte mare in a-si ajuta prietenul. Petre Pirvu, Danut Cuclea e ocupat cu fotbalul, a declarat ca e greu cu prietenul omului, dar a alocat bani pentru ziua orasului, Sfintei Marii (Ziua Marinei). Se intreaba unii de ce ii ajung blestemele. Cine vrea sa-l vada pe Petrica trebuie sa dea clic pe foto.

Petre Pirvu, unicul
"ȘEDINȚĂ DE CONSILIU
Primarul orașului Zimnicea trece în revistă cele mai importante proiecte de hotărâri adoptate astăzi în ședința ordinară a Consiliului Local. Unul dintre proiecte a făcut referire la desemnarea reprezentanților Consiliului Local în comisia de concurs/examen pentru ocuparea postului vacant de director medical al Spitalului Orășenesc Zimnicea. Tot astăzi, Spitalul a primit suma necesară achiziționării unui aparat pentru laboratorul de analize medicale, aparat extrem de necesar. Ziua de 15 august redevine zi de sărbătoare pentru orașul nostru, cu această ocazie urmând să fie organizate evenimente cultural- recreative la malul Dunării.
La capitolul „Diverse”, primarul orașului Zimnicea vine cu noi explicații legate de problema câinilor comunitari. O problemă foarte serioasă și dificilă, în special din cauza costurilor foarte mari ridicate de gestionarea acestor câini, dar și a faptului că periodic, noi câini sunt aduși intenționat pe raza orașului nostru."
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Toate astea numai pe banii noștri pe 01 Iulie 2022, 09:11
#5
Aparatul bugetar se îngrașă mereu
Copiem de-afară tot felul de proceduri ale unor asociații,inventăm și niște organigrame cu oameni care nu au pregătirea necesară,dar rezultatele nu se văd deloc.Doar niște bani aruncați degeaba.Despre ce fel de răspundere vorbim?Păi,dacă mergem în ritmul ăsta,iar Poliția Animalelor din Teleorman va funcționa lafel ca Poliția pentru oameni,în c*rând numărul animalelor abandonate și care populează orașul,îl va depăși pe cel al oamenilor,iar viața lor va semăna cu a celor ce trăiesc pe lângă o stână înconjurată de câini.Rușine,autorități habarniste și corupte!
Gogu pe 30 Iunie 2022, 21:53
#4
..,?!!’mmmmmm
Poliția animalelor -poliția lui p**a Belita (bani aruncați degeaba pe tăiat frunza la câini.
Nicu pe 30 Iunie 2022, 18:04
#3
Unde e răspunderea?
De ce nu comentați.nimic,nesimtitilor,incapabililor,infractorilor!!
Mega pe 30 Iunie 2022, 09:15
#2
Da,poliția animalelor chiar doarme
Se știu toate aceste lucruri,dar nu se dorește e se face ceva în sensul construirii de padoc*ri și strângerea corectă și legală a câinilor fără stăpân.Prima este tocmai neimplicarea autorităților compentente în domeniu și respectarea legii.Că doar nu o să ne implicăm noi,cetățenii,în strângerea câinilor.Unde în Europa ați mai văzut așa ceva?Discuții și păreri pe acestă temă pot fi multe,dar o singură întrebare ar putea fi pusă în primul rând:Unde este grija și interesul pentru siguranța,sănătatea și liniștea pentru cetățeni?!
Giga pe 29 Iunie 2022, 22:06
#1
Politia animalelor,doarme!
Stie cineva cine transporta ciinii prinsi de hingerii de la Alexandria la Alexandria ?Exista autorizatie de transport cu mijloace auto pentru aceste transporturi de animale ?Stie politia animalelor de aceste transporturi de ciini fara stapin?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.