Nania Cristian, elevul de 10, vine dintr-o familie de 10

29 Iunie 2022, 10:40 | 2.768 | 3
Nania Cristian
Car Universal

Cristian a terminat gimnaziul din Islaz tot cu media 10. Mama lui e profesor de limba romana, iar din anul 2015 e director la Scoala Gimnaziala nr. 1 Islaz, conform declaratiilor de avere. Tata este sef ocol Alexandria.

Baiatul a tras din greu si a reusit sa fie primul pe judet. Interviu, mama da lectii de moralitate, tot tacamul.

A fost defavorizat fata de altii, dar, pana la urma, si-a aratat valoarea intregului judet. Nu va e rusine (pentru cei care se oftica)! 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Mogos Daniel. pe 2 Iulie 2022, 21:17
  Nu-i clar.
  -1-IN PRIMUL RAND FELICITARI BAIATULUI ! CINSTE PARINTILOR SI CELOR CARE L-AU INSTRUIT.-2-DIN CEEA CE CITIM PE INTERNET, SUNT MAI MULTI ELEVI CARE AU LUAT NOTA 10. CUM ESTE?
 • #2
  Cornel. pe 2 Iulie 2022, 18:16
  Am vrea sa stim....
  ....Care au fost rezultatele la prestidigioasele licee David Praporgescu si Sfantul Haralambie din Turnu Magurele? Probabil exceptionale, ca deobicei.
 • #1
  Elena pe 29 Iunie 2022, 11:49
  Nania
  am cunoscut bunicii, ing agr. Nania si sotia farmacista, doi oameni deosebiti si cu bun simt

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.